Tomas 284 Parašė Balandžio 28, 2018 Sveiki ne vieną kartą ta sakiau serveryje, bet forume dar nerašiau . Taigi norėčiau pasiūlyti gag imuniteto panaikinima vipams, adminas ir spec adminams. Manau, kad imuniteto visai nereikia nes taisyklės visiems galioja taip pat. Visada būna žmonių kurie šia privilegija abusina, galėjau padaryti iš daugiau žmonių nuotraukas, bet šitas tik šiandienos perliukas . Nuotraukos : https://imgur.com/a/5yPEcEs Tikiuosi užteks to ką surinkau, bet jeigu reikės per laiką ir daugiau surinksiu . Dėkoju už jūsų dėmesį geros dienos . 4 3 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ka$haras 148 Parašė Balandžio 28, 2018 Tikrai pritariu idejai, nors ir pats esu Vipas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
InvisioN TheRust.LT 16 Parašė Gegužės 6, 2018 Pritariu tau Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Paradox 1 Parašė Gegužės 7, 2018 Visiškai tau pritariu, būdamas adminu, pastebiu žmoniu pvz: Levis, kurie nusiperka Vipa, gauna gag imuniteta, ir fludina serva, ižeidinėja kitus, ir niekaip neimanoma ju užgaginti, prašiau ne aš vienas, kad ir CAPS LOCKĄ išsijungtu, ir kad fuldint baigtu, bei įžeidinėti, tačiau žmogus nesustoja. Mano manymu kažkas butinai turi būti pakeista. Manau vipui pilnai užtenka papildomu HP, bei armoro. Šitas kaip pvz: Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Paradox 1 Parašė Gegužės 7, 2018 5 minutes prieš, Paradox said: Visiškai tau pritariu, būdamas adminu, pastebiu žmoniu pvz: Levis, kurie nusiperka Vipa, gauna gag imuniteta, ir fludina serva, ižeidinėja kitus, ir niekaip neimanoma ju užgaginti, prašiau ne aš vienas, kad ir CAPS LOCKĄ išsijungtu, ir kad fuldint baigtu, bei įžeidinėti, tačiau žmogus nesustoja. Mano manymu kažkas butinai turi būti pakeista. Manau vipui pilnai užtenka papildomu HP, bei armoro. Šitas kaip pvz: Screenshot'u nerandu, bet žmonės gali patvirtinti, jog jis spamino 3+ Mapus Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Gegužės 7, 2018 Paradoxai, įspėji ir jei nebaigia spamminti dedi kicką, jei vis tiek nebaigia - dedi užblokavimą 30-iai minučių, easy as that. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Paradox 1 Parašė Gegužės 8, 2018 Kiek žinau Admina negali kickint 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Gegužės 8, 2018 Bet čia spammino tai vipas? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dovydas 5 Parašė Gegužės 8, 2018 Pritariu😒 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dovydas 5 Parašė Gegužės 8, 2018 Pritariu! 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Paradox 1 Parašė Gegužės 9, 2018 18 valandas prieš , Dovydas said: Pritariu! Nebespam ink forumų, vistiek kreditai bus atimti Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dovydas 5 Parašė Gegužės 11, 2018 PRITARIU! 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MArkyzass 15 Parašė Gegužės 12, 2018 Pritariu tau tomyti. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Paradox 1 Parašė Gegužės 12, 2018 On 5/11/2018 at 20:40, Dovydas said: PRITARIU! Nespamink, Žodžiui pritariu yra skirta šypsenėlė Love it Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
kazimeras 4 Parašė Gegužės 31, 2018 gerai sakai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Birželio 9, 2018 Gal ir pritariu laukiam bullzai opion? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
|:| 先生 |:| 27 Parašė Birželio 9, 2018 Tikrai ne kartą būdamas paprastas admin susidūriau su tokiu momentu. Taigi, nesu prieš. Man atrodo jog tikrai apsimokėtų tą padaryti. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites