Jump to content

baba

Narys
  • Turinio skaičius

    25
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi baba pranešimai

  1. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. baba, 18, https://steamcommunity.com/profiles/76561198113798946/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju arba pagalba? Noriu padaryti serveri geresne vieta žaidėjams ir visai bendruomenei. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Esu, (reklamos nedarysim), jailbreak tipo serveryje, beveik metai laiko. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju/Pagalba norėtumėte tapti? ForFun. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Prisidėčiau tuom kad, prieš baudžiant žaidėją visada pirmiausia rasčiau svarią priežastį kodėl žaidėjas tos bausmės nusipėlnė, visada bausmės trukmė nustatyčiau pagal nusižengimo aplinkybes bei žaidėjų nusiskundimus. O šeip yra minčių su pluginais kas serverį paverstu unikaliu. Taip pat yra minčių dėl eventinių dienų. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Manyčiau DaTroller mane pilnavertiškai palaikytu ir tikrai rekomenduotu į jūsų community gretas.
  2. Galiu atsiusti i discorda uz ka gavau, ir galiu viska paaiskint.
  3. Ar as kazka minejau kad juos ginu uz DDOS atakas ?
  4. Parodyk bent vieną mano grasinimą DDOS atakomis, tada kitaip snekesim, o dabar neskleisk nebutu ereziju.
  5. Tai štai kaip jūs atsidėkojat už tai kad stengiausi ir tau visus naujus mapus atsiunčiau i FF.
  6. na bet palauk, dabar pažiūrėkime į jo istoriją viso laiko banų ir mute, ir mano???
  7. Prašyčiau gerai viską dar kartą permastyti dėl mano bausmės.
  8. Nusižengimas - pastovūs ižeidinėjimai po MUTE IR GAG, 4 dienu banas, o aš gavau 2 mėnesių silence už tai kad reiškiu savo nuomonę, nors mano viso laiko kiek esu žaides šitame serveryje istorija yra visiškai švari, neturiu nei vieno bano, neturiu nei vieno silence, ir jūs mane apdovanojat už tai 2 mėnėsius silence.....
  9. Nesistengiu vystyti pykčio, durnai skamba, norėjau ieškoti teisybės, o dabar jau pats nežinau ko ieškau, manyčiau tiesiog nenorėjau prarasti viso šio ryšio su serverio žaidėjais, bet galiausiai beieškodamas kaip juos išteisinti pats gavau tokią pačia baudą. Tik ar aš nusipelniau 2 mėnesių silence už paprasčiausia minčių dėstymą?
  10. *Kadangi nori įžeisti DaTroller, tai jau esi neadekvatus debilas, nes diskusija, o ne įžeidimai yra sprendimas.* labai įdomu, bandant pateikti šį pavyzdį ižeidžiant mane. Žmogu kuris stengiasi išteisinti kitus nors pats stengiasi ir dega daugiausiai. Ir kaltas esu mažiausiai, demo yra, prašom pažiūrėti į mano neadekvatumą.
  11. Amm klausimas, ar iš mano pusės bent vieną grasinimą išgirdai ? O dėl jų žargono kalbant su remiu, galima lengvai argumentuoti, Remis paprastai tariant labai daug prasiskolines iš visų serverio žaidėjų.
  12. Matai, viskas priklauso nuo žaidėjo, kaip jis tai priima, šiuo atveju SomeOnas asmeniškai yra geras serverio draugas, su kuriuo išties malonu žaisti ir padėti serveriui plėstis, šiuo atveju gali paklausti pačio SomeOne, kokia jis turi susidares nuomonę apie mane ar ta pati rokelicA, Bei kaip jis reguoja į jūsų taip vadinamas patyčias.
  13. Bet tai ir nereiškia kad jie į tai turi ir pretenzijų, norėčiau paklausti dar vieno dalyko, ka tokio šiame demo neadekvataus padariau kad nusipelniau 2 menesių silince ?
  14. Komentuoju video. Taip as nesakau kad mes esame visiškai dėl to nekalti, bet atsižvelgiant į tai kad jokie žaidėjų nusiskundimai nebuvo pateikti dėl mūsų ar konkrečiai mano, tai nematau priežasties kodėl mus reiktų mane ir kitus žaidėjus bausti.
  15. Taip as paprašiau žaidėjų palaikymo, nes vieninteliai kurie mus gali kaip žaidėjus palaikyti tai kiti žaidėjai, nes ką prižiūrėtojai ir adminai gali tai tik dalinti baudas, nes nei aš nei kiti žaidėjai kurie gavo šias baudas, jokio įspėjimo nei nusiskundimo dėl mūsų elgesio negavo. Tik jum vat šovė į galvą kad reikia mus visus pravalyti.
  16. Kartoju dar kartą, nebandyk įrodinėti savo tiesos nežinodamas aplinkybių, kitas klausimas, ar daug šiknų teko išlaižyti kad gauti kitaip vadinama * Prižiurėtojo rolę*, nes sunkiai tikėtiną kad žmogų kuris protu pasižymi su sulyg teigiamu pažymiu, natūraliai gavo tokias atsakingas pareigas.
  17. Tai štai kokie adminai šio projekto yra pilietiški, kad savo proto kieki įrodo laikydami paprastus žaidėjus menkais ?
  18. Nusileisk, man atrodo vienintelis kuris čia save kelia auksčiau kitų tai esi Tu. Nemanyk kad tavo ta prižiūrėtojo rolė kažką reiškia, kaip ir sakiau, vyniok iš čia cirko nedares kai žinių lygis šiojė temoje nesiekia teigiamo įvertinimo.
  19. Factory alio ? laba diena? Tu kas toks išvis kad galėtum šioje temoje kažką diskutuoti, aš Tavęs gyvenime nemačiau ForFun serveryje, prašyčiau negaišint laiko su savo durnais komentarais nežinant nei esamos situacijos nei aplinkybių dėl ko visas šis sanbruzdis vyksta.
  20. Matau tai Tu čia esi tas kuris nesupratai, žaidėjai būtent tokiu būdu reiškė savo palaikymą ir atsidavimą, nematau tikslo mano posto pozityvumo pašalinti ištrinant komentarus.
  21. Kimetsu, skaityti knygos viršelį ir skaityti visa knygą yra du skirtingi dalykai, ir kitas supratingumo lygis įsigilinant į teksto informacijos perteikimą.
  22. Bullzai, kodėl ištrynei mane palaikančius ir skatinančius perversmą žaidėju komentarus ? Ir kodėl grasini bausmėmis žaidėjams kurie nuoširdžiai tiki ir reiškia savo nuomone, ar nuomonės reiškimas šiais laikais yra vadinamas spaminimu ? Nereikš savo nepasitenkimo grąsinimais šiai tiesai, kurią viršuje esu parašes, išliedamas savo negatyva ir nepasitenkinimą trindamas komentarus.
  23. Taigi, ForFuno žaidėjams gerai žinoma situacija, kai per pastarasias dienas krito vieni pagrindiniai serverio žaidėjai t.y: Jamal, Mikelandzelas, rokelicA, taipogi as. Kodėl sakau pagrindiniai ? Visuomet visi kartu stengiamės dėl serverio gerovės, mąstydami tam tikras įdomias veiklas bei susibūrimus vakarais. Ne gana to dėl serverio gėrovės su vienu iš Adminų žinomu kaip *Meh* arba *SomeOne* stegiamės kurti jaukesne ir platesnio pasirinkimo serveryje atmosfera surinkdami ir atrinkdami naujų žemėlapių *packą*. VIsuomet stengiames serveryje išlaikyti gera nuotaiką ir gerą atmosferą žaidėjams, bet mes buvome visis sustabdyti po vieno įvykio. Žaidėjams žinomas kaip *DaTroller, visiškai be jokios svarios priežasties vieną dieną sugalvojo su mumis tiesiog susidoroti, mat musu serveriuose skleidžiama energija veikia priešiškai žaidėjams ir netgi juos atbaido iš serverio. Kaip mano, ir mano serverio bičiulių kitaip sakant *Bausmėja* yra teigiama.-* kad MES niekiname žaidėjus, ižeidinėjam, žeminam, pastoviai naudojame necenzūrine leksiką, ir negerbiame prižiūrėtojų*. Noriu paklausti, ar bent vienas Adminas, prižiūrėtojas ar žaidėjas gavo bent vieną nusiskundimą ar svarų irodymą, kuris įrodytu tokią veiklą serveriuose. Tad man įdomu ar pats pagrindinis adminas turi teisę bausti žaidėjus nepagrįstais ir neįrodytais faktais, kai PATS dar kartą paminėsiu DaTroller, neskiria nė minutės savo laiko serverio ar net serverių apžvalgai ir situacijai iš vidaus. Asmeniškai niekad nemačiau jo ir negirdėjau kad jis domėtusi serverio situacija, ka galima būtų patobulinti serverio žaidėjų naudai. As suprantu jis rengia visokius eventus ir stengiasi pritraukti žaidėjus į serverius, as tai vertinu. Bet ar čia pasiteisinimas to kas jau įvyko? Pagrindiniai žmonės kurie laiko jūsų kaip adminų, prižiūrėtojų ir developerių serverius ir yra patys žaidėjai, tad leiskite mum žaidėjam daugiau spręsti apie serverio gerove, bei priimti teisingus sprendimus, nes jūs be mūsų esat niekas. Ir noriu priminti ne viskas kas būna pasakyta serveriuose būna pasakyta rimtai, kartais tiesiog reikia įsijungti gerą nuotaiką ir judėti kartu su *ŠAIKA* pasroviui. Gerbiu visus serverio žaidėjus bei atsidavusiu adminus, linkėjimai *Mehui* esi išties atsidaves žaidėjas bei Adminas. Už *Mehą* į valdžia. O arogantiškus ir valdžios trokštančius pitūhus lauk. Nenorėjau nieko įžeisti apart DaTrollerio, peace šaiką, jeigu ne jūsų visų kompanija, diena išties būtų tamsi ir nuobodi, ypač karantino laikotarpiu. Ačiū jum. Žaidėju prašyčiau atsakyti į šią temą, norint mus palaikyti ir išteisinti už nepadarytus nusižengimus. PEACE šaika.
×
×
  • Create New...