Jump to content

Misha

Narys
  • Turinio skaičius

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

1

Apie Misha

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Misha

    FREE KILL'Ų TEMA

    Jūsų nickname žaidime: Misha Žaidėjo, kuris jus nufreekillino, nickname: 烏雲 Laikas bei map'as: ba_2017_minecraft ~16:42 (Krabu dienos roundas) Apibūdinkite situaciją: CT 烏雲 nušovė per krabų dieną be pagrindo, fd jis nedavė, įrodinėja savo tiesas, kad į jį iššoviau su scoutu. (Turėjau scoutą rankose, bet šoviau ne aš).
  2. Vasarine Mergaite free slayino CT jailbreak'e cloudsu mape 21:21, paskutinis raundas buvo, tad jokiu screenshotu nera. Galite perzvelgti demo.
  3. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Misha, 19 metų, https://steamcommunity.com/id/etojamisha/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Turbūt galvojat kas čia per brudas pildo, tai vardu - Dominykas. Gimiau Klaipėdoje, tačiau dabar gyvenu, dirbu bei studijuoju Kaune. Vis dar neišsižadu kompiuterio, todėl labai didelį laiko tarpą praleidžiu prie jo. Turiu gan nemažai patirties administruojant / prižiūrint serverius tiek būnant rinktiniu administratoriumi, tiek pirktiniu. Esu atsakingas, galbūt per greitai priimu kai kuriuos sprendimus, išvadas, ko pasekoje turiu tai pats analizuoti ir jas koreguoti. Priežastis tapti prižiūrėtoju tai yra elementari - prižiūrėti serverius, išmokyti nemokančius, parodyti nemačiusiems ir kt. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Taip buvau, vimo pirktinis kažkada bei projekte R..... išrinktas 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Forfun - jb 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Eventai, idėjos, pagalba susijusi su csgo. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Kažin
×
×
  • Create New...