Jump to content

LycanZ

Narys
  • Turinio skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie LycanZ

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 01/15/2001

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

782 profilio peržiūros
  1. Sveiki, šiame projekte lankausi daugiau nei mėnesį ir esu susipažines su taisyklėmis. Norėčiau kandidatuoti į Jailbreak serverio prižiūrėtojus. Kandidatuoju todėl, jog noriu prisidėti prie projekto ir jo palaikymo (ne tik prižiūrint serverį, bet ir kitokia pagalba, jei tokios prireiks). 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. ♕★LycanZ★✔, man yra 19 metų. Steam profilio nuoroda: https://steamcommunity.com/profiles/76561198869353205/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Esu draugiškas, mandagus, rimtai žiūriu į užduotus darbus (stengiuosi pabaigti kuo greičiau ir kokybiškiau, kad nebūtų problemų), patinka padėti kitiems, nebijau paklausti (jei man kažkas neaišku). Esu pakankamai ramus vyrukas, nesiveliu į konfliktus be reikalo, esu griežtas (bet teisingas). Jei nežinau kažko, tai ir sakau, jog nežinau (nebandau sakyt oj ten moku nereik man tavo pagalbos). Į prižiūrėtojus noriu todėl, nes patinka padėti kitiems ir turiu daug laiko, tad nekils bėdų dėl aktyvumu. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Taip, Digitals.lt buvau administratorius (šiek tiek padėjau su forumu dar). Buvau Cs 1.6 serverio Roy.lt prižiūrėtojas (dabar tas serveris numirė). 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Jailbreak serverio 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Padėti surinkti daugiau žaidėjų ir kiek sugebėsiu, galiu padėti su forumu arba patarti kažką. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Mane rekomenduoja prižiūrėtojas ( toxic Kovalski ).
  2. Demo yra, nereik meluot. Prisidirbai, tai išmok atsakyt už save ačiū.
  3. Taip, tai zaidejas nicku (GENEROLAS) trukdė kitiems zaisti zaidimo, nenorejo tylet kai buvo tildomas, grasino žaidejui (nemačiau kuriam, bet girdėjau kaip grasino) adminu. Visiems nusibodo su savo poelgiu, todėl neturėjau kitos išeities kaip padaryti vote. Vote sutinko ne 86% kaip jis minėjo, o 88%, todėl buvo mutintas 2 h. Dar pamiršau pasakyt, kad visiems žaidėjams grasino forumu, turbūt butu grasines Kavalskiu, bet paklausė Lefto.
  4. Sveiki, šiame projekte lankausi daugiau nei puse mėnesio, šiuo metu turiu SpecAdmin privilegijas, tačiau norėčiau kandidatuoti į Jailbreak serverio prižiūrėtojus. Kandidatuoju todėl, jog noriu prisidėti prie projekto ir jo palaikymo (ne tik prižiūrint serverį, bet ir kitokia pagalba, jei tokios prireiks). 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. ♕★LycanZ★✔, man yra 19 metų. Steam profilio nuoroda: https://steamcommunity.com/id/lycanzee 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Esu draugiškas, mandagus, rimtai žiūriu į užduotus darbus (stengiuosi pabaigti kuo greičiau ir kokybiškiau, kad nebūtų problemų), patinka padėti kitiems, nebijau paklausti (jei man kažkas neaišku). Į prižiūrėtojus noriu todėl, nes patinka padėti kitiems ir turiu daug laiko, tad nekils bėdų dėl aktyvumo. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Taip, Digitals.lt buvau administratorius (šiek tiek padėjau su forumu dar). Buvau CS1.6 serverio Roy.lt prižiūrėtojas (dabar tas serveris numirė). 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Jailbreak serverio 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Padėti surinkti daugiau žaidėjų ir kiek sugebėsiu, galiu padėti su forumu arba patarti kažką. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Deja nieks nerekomenduoja. Aš norėčiau savo noru, nes patinka padėti kitiems (kartoju tai, nes tiesa).
  5. Sveiki, šiame projekte lankausi daugiau nei puse mėnesio, šiuo metu turiu SpecAdmin privilegijas, tačiau norėčiau kandidatuoti į Jailbreak serverio prižiūrėtojus. Kandidatuoju todėl, jog noriu prisidėti prie projekto ir jo palaikymo (ne tik prižiūrint serverį, bet ir kitokia pagalba, jei tokios prireiks). 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. ♕★LycanZ★✔, man yra 19 metų. Steam profilio nuoroda: https://steamcommunity.com/id/lycanzee 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Esu draugiškas, mandagus, rimtai žiūriu į užduotus darbus (stengiuosi pabaigti kuo greičiau ir kokybiškiau, kad nebūtų problemų), patinka padėti kitiems, nebijau paklausti (jei man kažkas neaišku). Į prižiūrėtojus noriu todėl, nes patinka padėti kitiems ir turiu daug laiko, tad nekils bėdų dėl aktyvumo. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Taip, Digitals.lt buvau administratorius (šiek tiek padėjau su forumu dar). Buvau CS1.6 serverio Roy.lt prižiūrėtojas (dabar tas serveris numirė). 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Jailbreak serverio 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Padėti surinkti daugiau žaidėjų ir kiek sugebėsiu, galiu padėti su forumu arba patarti kažką. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Deja nieks nerekomenduoja. Aš norėčiau savo noru, nes patinka padėti kitiems (kartoju tai, nes tiesa).
  6. Sveikas, Zaidejas nick (Biceps) spamino vote del muzikos mirusiems istisai, daviau tris perspejimus (nezinau ar girdejo ar ne, bet jie buvo duoti) (taisyklese isvis 1 perspejimas ir 30 min ban), O as daviau 3 perspejimus ir tik 10 min ban Mapuose: (buvo duoti 2 ispejimai) -jailbreak_electric v4 ir (1 ispejimas + gavo bana 10min) jb_carceris_021
×
×
  • Create New...