Jump to content

Biceps ♿

Narys
  • Turinio skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

1

Apie Biceps ♿

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

1289 profilio peržiūros
  1. Dar karta pasakysiu mane isbanino ant electric mapo 10 min, praejus banui as gryzau atgal i serva kai jau buvo pasikeites mapas. Viskas yra issiaiskinta ir nieks jokiu ispejimu negavo
  2. Mane isbanino kai as dar buvau electric mape paskutiniam rounde pries pasikeitima. Nezinau kaip jis man sugebejo duoti ispejima carceri kai as net jame nebuvau.
  3. As gavau bana ne ant carcerio o ant jailbreak_electric. As dariau 2 kartus vote del muzikos mirusiems, kadangi pirmas kartas neisejo. Antras kartas irgi neisejo padaryti normalaus vote, ir iskart po 2 vote tu man davei ban. Nezinau ar galima deti ispejimus uz vote kai as tik norejau paleisti muzikos mirusiems.
  4. labai atsiprasau uz suklydima, tuoj pataisysiu
  5. Laba diena, siandien 2020/03/10 20:42 Map jailbreak_electric v4 (roundas 14 15 arba 16)gavau 10 min free bana uz tai kad spaminau nuo Lyncaz. NEBUVO duotas joks ispejimas, todel banas nera leistinas. Prasau perziureti demo. Aciu Papildymas: Parejas i jailbreak Lyncaz man pasake kad buvo duoti 3 ispejimai uz vote kuri dariau del muzikos mirusiems. Nezinau ka jis turejo omeni. 21:00 jb_carceris (6 roundas)
×
×
  • Create New...