Jump to content

fuck

Narys
  • Turinio skaičius

    59
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi fuck pranešimai

  1. Visas inventorius. (50~55€) dar galesiu 10€ steam koda damest.
  2. Suskaiciavau 5 kaip tu sakai "atsitiktinumus" ir 3 is ju yra is eiles. Ir cia tik is pawel klipu, o kiek dar "atsitiktinumu" liko uz kadro tai as dar nezinau ar sugebesiu suskaiciouti 😁. Nezinau gal tau tada loterijos bilieta nusipirkt kad taip sekasi 😀. viskas aisku Pref, vedziojimas per sienas, 0 lvl ant steamo.
  3. fuck

    Kažkas negerai...

    Problema susitvarke 😄
  4. fuck

    Kažkas negerai...

    Žaisdamas vimo serveryje gauvau baną 1 min. Pasibaigus banui aš nebegaliu užeiti į vimo serverius. Gal galėtumėt padėt? Išmeta šią lentelę:
  5. fuck

    Free vip (Hitman)

    https://steamcommunity.com/profiles/76561198282935789/
  6. fuck

    Gag

    Paviešindamas Jeebio arba ROFL informaciją gavai gag. Pasiskaityk taisyklese. Gavai tik perm mute tai tau čia dar mažai kliuvo, nes galėjai gauti baną. Draudžiama viešint, skleist, ar kitaip perduot žaidėjų ar kitų asmenų asmeninę informaciją.Bausmė: Pagrindinis viešintojas - Permanent ban. Visi kiti prisidėję prie to Ban nuo 1 iki 36 Mėn.
  7. Jo "mainas" https://steamcommunity.com/profiles/76561198995151269/ Acc su kuriuo jis lose: https://steamcommunity.com/profiles/76561198996627950/ Proof: 2019-10-13_20-39-20.mp4
  8. fuck

    Mutes

    del tokios dezinformacijos zmones ir kencia.Adminus praranda ir mutus gauna
  9. fuck

    Mutes

    Is dalies sutinku nes kai kurie priziuretojai sako kad jeigu izeidineja gali be pwrspejimo duot mute/gag
  10. As irgi nemanau kad gausiu unbana. Taciau vimo taisyklese yra punktas kad galima jame zaist su VAC banu. Gali uzeit i abu mano accir juose nebus nei vieno VAC bano (isskyrus kuris jau bane). Ir man labai idomu kiek tesis mano poilsis (tikiuosi trumpai).
  11. Uz inf paviesinima banas eina.
  12. Po vac bano virs 1000 dienu cheatinau tik ant to acc kur yra vac. Zmones kurie komentavo as toumet buvau silveriuose ir mazi vaikai galvojo kad as chratinau. Dar taisyklese parasyta kad po vac i serva gali ateit po kazkiektais dienu.
  13. Vieninteliai argumentai tai kad turejau vac bet pamoka ismokau daugiau nebecheatinau bet taip nemanot. Sparta naudojantis cheatus sako kad moka atpazinti kur yra cheatai kur ne bet pagal mane neatpazista. Ir tai kad tie komentarai buvo pries ateidamas i vimo. Viska supratau aciu kad atsiliepiai noreciau atsisveikinti su vimo nebent pirksiu vip arba kazkaip apeisiu bana (ne). Tai mano klaida ir ta klaida dave didziule pamoka. Sekmes jums ir projektui.
  14. Rasyk trumpiau ir supratingiau o tik is 2 karto supratau. Bet jo tu teisus
  15. Jo vienas administratorius kuris pats cheatina ir sako kad moka atpazint cheatus, o kitas banina be irodimu. Be to kai gavau bana gavau ne ip o tik ant antro acc ir siandien atejas tik gavau ip. Nebuciau rases jeigu ne ip banas.
  16. Nu nepasporinsi. Zdz cheatinau necheatinau galvokit ka norit bet prasau unbano ant maino galit palikt antra uzbaninta.
  17. Atsakymas yra kaip sparta sake ant durniaus nes man pasidare nuobodu ir norejau pakelti lvl ant kito acc. Ir dar Sparta pats cheatina ir sako zinno kaip atpazint kur cheatas ir kur normalus aimas. Ir jeigu as istikruju cheatinciau galvoji as rasyciau i foruma?
  18. Tas acc buvo seniau ten dar mano neimai seni yra. Jeigu tycia as daryciau mane uzbanintu anti cheatas. Ir be to tu pats matei kaip as tipo aimlockinau kai losem mm Beerusas net pasake kad atrodo kaip su cheatu.
  19. Žinau nuskambes durnai bet ar tau niekada nesiseke? Tai vienintelis kartas kai buvau uzsilokines daugiau nematet?
  20. Yra pilna programu kurios recordina. Aimlockinimas be programu tai kai tu pats drebini pelyte. Jeigu neturi irodimu tai nebanink.
×
×
  • Create New...