Jump to content

Karolis - Blogas Dėdė

Narys
  • Turinio skaičius

    10
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi Karolis - Blogas Dėdė pranešimai

  1. Kodėl sonys pastoviai išskirinėja? Žaidėm funą ir aš pastrigau vienoj vietoj, paprašiau mane nutelinti iki jo ir jis tiesiog ignoravo ir sakė, kad netelins ir mane nuslayino. Tada kitą roundą prisijungė Meh ir jis toje pačioje vietoje užstrigo kur ir aš praeitame rounde. Jis paprašė, kad jį atitelintų ir jį nutelino. Tuomet paklausiau kodėl tu išskirinėji žaidėjus ir manęs netelinai o jį telinai. ir jis pasakė "aš neprivalau telint tavęs". Ir tas pats buvo su Marinuotas agurkėlis žaidėju jo netelino, o mehą telino. Todėl agurkėlis irgi nustebo kas čia per nesąmonė. Žinau gal ir čia smulkmena, bet jei taip irtoliau tai gali mažėt žaidėjų arba visi nusiskundimus rašys. Ai ir taip pat, kad pasakiau sonys, kad bus pasakytas poelgis šitas tavo jis sakė, kad nuims man spec adminą, where is reason?
  2. Ten net čyterių nebuvo :DD, o jei pamatau tai tikrai baninu.
  3. Taip, jis pats provokavo ir gavo, o dabar verkia čia, tai sakau, gaila, kad toks žmogus yra.
  4. Hah, galėjai ir savo chat'us nufilmuoti ;(. Gaila, kad toks esi. Kitus moki tik skųst o save tik slepi nuo kitų. Pats pradėjai, gavai - apsiverkiai ir atėjai čia paverkt, GĖDA. O dėl čyterio tai net jo nebuvai, tiesiog fux'us šaudė ir tiek, jeigu nervuojiesi - išeik, eik pasišaudyk traininge ar kur, o nerėkauk tam chat'e, matau aš.
  5. Taip pat noriu pridėti, kad map: jb_last_encounter_csgo laikas: 21:24 nusižengėjęs - nigriv
  6. Taigi atėjęs į serverį ir pabuvęs kelias minutes, į PM ir Jailbreak serverio chate atėjo toks tekstas "ką tu nigriv freekillini" "fk nuo nigriv" "free gag nuo nigirv" tada aš pradėjau stebėti specadminą nigriV, jis vedė kamerų dieną ir liepė tupėti dešinuose kampuose, sokinėti ir pjaustyti dešiniu klavišu visi kurie teisingai darė buvo nufreekliinkiti įskaitant ir mane. Jis atsiprašant ant tiek durnelis, kad iš jo pusės dešinė pusė yra visai kitam kampe, o iš mūsų pusės dešinys kampas yra ten kur mes ir buvome, tad jis nufreekillino apie 6-7 žmones. Tad laukiam DEMO ir nigrivo pasiaiškinimo. + NigriV mūtina ir gagina be jokio įspėjimo, buvo kiti trys spec adminai s erveryje tarp jų ir aš, mes jam sakėme, kad būtina duoti įspėjimus o ne iškarto mutinti/gaginti, bet jis vistiek taip, daro tai lauksiu serveryje Prižiūrėtojo, kad padarytų tvarką. Nes nigriv vėl bandis mane baninti perma iš serverio xddd.
  7. Tai kas, kad neturiu 15 metų? Gavau leidimą ir leidžiu laiką, Deficitas neikarto man neaiškino jokių taisyklių, ir aš jas tikrai moku, tu čia vienintelis prižiūrėtojas kuris prie manęs prikimbi iš kitų Vimo prižiūrėtojų. Jau kiek kartų tau buvo aiškinta, kad apsiramintum ir be priežasties nepriskiabinėtum, nes dėl kiekvienos smulkmenos prisikimbi. + sakiai DEMO astiųsi, bet dar kažkaip nematau, gal jau išsigandai, kad neįrodysi? Hmm... O problemų būna taip, nes vyresni 16+ metų bernai vien stūgauja, akd tik nebūčiau CT komandoje, o man jau tai įgryso tai bandau to vengti, o tu vienas iš tų kuris bando mane tik sužlugdyti ir skątinti, kad nežaisčiau šitame serveryje.
  8. Noreciau paklausti kiek kreditu reikia kad galetum gauti VIP?
  9. Tai vat, nusprendziau nusipirkti vipa, uzsisakiau pirma karta, atejau i serveri ziuriu nera, buvo serveryje ten administratorius ar kas bet jo nick sirxaba ir jis sake palaukt kol pasikeis mapas, ir tada tau turetu uzsidet tas vipas laukiau praejo daug laiko bet vistiek neuzsidejo... Tada galvoju gal kazka blogai padariau, bet ne viskas ten buvo gerai, tada dar karta uzsisakiau vipa, vel laukiau kol mapas pasikeis bet vistiek nepadejo ir VIP negavau, sake kad rasyciau i foruma, tai vat ir parasiau, noriu atgauti pinigus arba gauti atitinkama privilegija laukiu atsakyko -Karolis
×
×
  • Create New...