Jump to content

Džionis poteto

Narys
  • Turinio skaičius

    29
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

24

1 sekėjas

Apie Džionis poteto

  • Rankas
    Pažengęs Narys
  • Gimtadienis 05/01/2000

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

1383 profilio peržiūros
  1. Džionis poteto

    Auto ban

    Ban'ą gavai gegužės 12d už spinbotą. Demo jau nebėra, galėjai anksčiau kreiptis, o jei galvojai, kad atėjęs su nauju acc naktį pacheatint praslįsi, nepasisekė 😄
  2. Ar reik kažką sakyt daugiau? 1 VAC ban on record | Info 61 day(s) since last ban
  3. Galvojau aš irgi prisidėsiu su savo artworku. Užtrukau 2 dienas, į šį darbą įdėjau visą savo širdį. Bullzai kuris saugo mus nuo tik-tokerių ir fortniterių.
  4. 1lvl acc 1v1 serveryje žaidžia kone geriau nei pro playeriai, daug atvejų buvo roundo pradžioj iškart žiūri į tas dėžes, už kurių atsispawnino priešas. Redline map'as nėra tas, kuriam 2 spawn ir žinai kur atsiras (kaip, pvz, chicken). Arba žiūri į kitas dėžes, bet prieš pat priešui peekinant atsitupi, kad nesimatytų tavęs. Žinoma, jei manai, kad ban nebuvo teisingas, kitiems priž pažiūrėjus demo gal ir bus nuspręsta kad lucky ar iš tikrųjų esi geras žaidėjas. Kai dabar vimo tokie laikai, kai serveriuose pilna 1 lvl hackerių, ypač 1v1, visada tokius žaidėjus stebiu ir 90% atvejų jie kažką naudoja. Kai/jei peržiūrės demo kiti priž, galėsim spręst, ar tu esi iš tų 10% ar ne.
  5. Džionis poteto

    Osu!

    Seniau žaisdavau 😄 gal kada vėl atsisiųst reikės
  6. Džionis poteto

    Osu!

    Iš patirties galėčiau pasiūlyt tiesiog žaist online. Ten iš kitų žmonių daaaug mapų gali prisišaudyt ir, kaip ir aukščiau minėjo, dauguma mapų turi kelis difficulties, tai tiesiog pasikeist pagal galimybes gali.
  7. Beerusas persistengė tikrai šįkart. Mano nuomone taip pat žaidėją atbanint reikėtų, jokių fake lag jis nenaudoja, kaip ir kažkas sakė, 2 0 20 sėdi, bet laimingas toliau stengiasi ir bando žaist. Tuo labiau kad jį nušaut tikrai nėra sunkiau (kalbu dėl lag kaip būna, kad teleportuojasi) nei paprastą žaidėją.
  8. Tai kad legit jis yra. Ne kartą serve (wc3) mačiau, tiesiog žmogus baiisiai lagina, bet užsispyręs, vis tiek žaidžia, karts nuo karto killą pasiema.. Free ban manau čia buvo.
  9. Keli žmonės tau įspėjimus davė. Jei nematei/nesiklausei, tai jau kaip ir tavo bėdos
  10. Nebuvo jam kartais prieš +- savaitę privilegijos atimtos už tas pačias nesąmones? Bent jau serverį paremia pirkdamas tuos adminus
  11. Nežinau, vėlu ar dar ne, bet aš jam mute ne vieną ir ne du kartus buvau davęs. Paskutinį daviau savaitei, tai jis greičiausiai pasibaigęs buvo.
  12. Ant fuxo ne tą žmogų užlockinai?
×
×
  • Create New...