Jump to content

Apasnas

Narys
  • Turinio skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie Apasnas

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @Džionis poteto @Deivius1 Peržiūrėkit demo ir tada galėsit prisipažint, kad patys apsiklouninot 🙂 Jei būčiau naudojęs cheatus net nesivarginčiau čia rašyt. Bet čia jum spręst aišku, ar norit viešai pasirodyt klounais dabar ar uždarysit temą ir paliksit viską kaip buvo. Man būtu nesunku susikurt kita acc ir vėl žaist bet dabar iš principo noriu parodyt kokie neadekvatus prižiūrėtojai čia dirba. Jei stovėjimas ir laukimas ar priešas išlys už dėžės yra wh, o kad pačiam mape kiek kartu blaškiausi ieškodamas priešo tai neatkreipia dėmesį. Ką parodo tai, kad vaikai susirinke čia vierchatauja ir mato tai ką nori matyti o ne kaip yra iš tikrųjų, nes tik ir ieškojo priežasties užbanint bet viso spektro nemato.
  2. Apasnas

    Klaidingas Ban

    "1lvl acc 1v1 serveryje žaidžia kone geriau nei pro playeriai, daug atvejų buvo roundo pradžioj iškart žiūri į tas dėžes, už kurių atsispawnino priešas" Visu pirma 2 sekundes pastovėti ir palaukti ar išlis kažkas iš dėžės nėra kažkas jau dėl ko galima būtu baninti 😄 Visu antra tai dėkui už komplimentą. https://steamcommunity.com/id/4pasna5/ senas account, galit eit žiūrėt demo dabar. 🙂
  3. Apasnas

    Klaidingas Ban

    Jusu Nick bei nuorada į steam profili - Apasnas https://steamcommunity.com/id/4p4sn4s/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? - VIMO.LT »|1v1 Arena|« 128tick !ws !glovesKuris admin nubaude (jeigu žinote) - Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodėl bausme gavote jus? - Vidury žaidimo gavau bana, nors jau ilgai žaidžiu serveryje. Steam account pirmo levelio, nes nežaidžiu aš matchmaking ar kituose serveriuose. Įdomiau praleisti laiką serveryje 1vs1. Tikriausiai adminui nepatiko, kad aš žaidžiu geriau nei jis norėtu. Norėčiau kažkokių įrodymu, kad naudojau wallhack.
×
×
  • Create New...