Jump to content

MrLordFearus

Narys
  • Turinio skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

-1

Apie MrLordFearus

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Labas naktis jau laukiu 4-3 dienas jog atgauti unmute kurio nenusipelniau del ko jis neteisingas papasakosiu dabar: Neturedamas ka veikti leidinejau "Laba Diena Matau Taxistas Esate" su "Slam" Programele kuria galite rasti cia http://slam.flankers.net/ Žinodamas Vimo.lt Classic Surf And Other Servers. Taisyklės pastebejau jog "Admin" Paslauga turintis žmogus mane užmutino be įspejimo. Kuris Yra 30Minučiu Trukmės. Tad Reikalauju Jog Gaučiau Unmute Kaip Greičiau jus Galite. Ąčiu jog sugaišote 2-3 minutės skaitidamas tai ka parasiau ir tikiuosi jog nuspresite jog gauciau unmute Geros Nakties Visiems Jums. Beja Butu Neblogai Buti Vimo.lt DJ.
  2. Laba diena matau taxistai esat.Norečiau gauti unmute.Kadangi prabilau apie tai ir pasakysiu del ko ji gavau ir del ko jis klaidingas na buvo 29diena vakaras neturejau ka veikt tai naudojau "Labadiena matau taxistas esat" su slam programele kaskas labai nuliūdo ir uzmutino mane permanently mute. As nežinau ar as cia gerai žinau si serverį ir jo taisykles bet ar neturi gauti įspėjimo 30min mute?. Ačiū už dėmesį. Tikiuosi dabar nepadariau klaidu sitame tekste. http://vimo.lt/profile/18-ignn1s-弐/ MRLORDFEARUS LEGAL STEAM
  3. Nelabai Turiu Ka pasakyti Tai Vienu Zodziu Pats Prisidirbau su tuo Soundu "Labadiena" Tai ir Gavau Perm Mute. Parasiau sita tik del to jog UnMute Gauciau. del to nes 50% Gausiu Unmute ir 50% ne tai. Verta Pameginti. Viso Duokit Paskutini ispejima. Be to Jus turejote man duoti is pirmo 30 min mute o ne iskart perm mute.:P na tai va 100%.
×
×
  • Create New...