Godspeed 1 Parašė Spalio 19, 2019 Sveiki esu gaves ip perm. bana uz to ko nedariau.:( Nuejau i sourcebanus ir pamaciau kad be reazono uzbanino...(http://vimo.lt/bans/index.php/bans#6573) Prasiciau gauti unbano ir pasiaiskinima greiciu laiku! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Spalio 20, 2019 Banas už tai, ką padarei. Tikrai ne free banas. Unban tikrai nebus ☺️ 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Spalio 20, 2019 Atrakinu temą, nori kažką sakyt ir dar tuos savo žaidimus žaist, daryk tai šioje temoje tuomet, spam ir kitų išsidirbinėjimų nei aš noriu, nei čia yra vietos jiems. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
spiritas 18 Parašė Spalio 20, 2019 (redaguota) Prie to pačio seną filmą siūlyčiau visiems pažiūrėti iš ties neblogas. O jei rimtai, ne į temą ir ne šioj temoj tai sakyt, bet Bullzai esu nemažai naujų žemėlapių pasiūlęs prieš kurį laiką įkelti, nepamiršk 🙂 @Bullzai Redaguota Spalio 20, 2019 spiritas 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Spalio 20, 2019 2 valandas prieš , spiritas said: Prie to pačio seną filmą siūlyčiau visiems pažiūrėti iš ties neblogas. O jei rimtai, ne į temą ir ne šioj temoj tai sakyt, bet Bullzai esu nemažai naujų žemėlapių pasiūlęs prieš kurį laiką įkelti, nepamiršk 🙂 @Bullzai Žinau, tiesiog paskutinis mėnuo... Gan įtemptas buvo. Toks sutapimas, šiandien godspeed prašo unban, šiandien ddos ataka gaunam kai Tigre pasako ne 😁. Žinoma tvirtins jog tai vėl, kelintą kartą, sutapimas 😁 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites