Beerus 41 Parašė Spalio 2, 2019 Gavau 30 min muta nuo Admin Fuck be reasono, o kai paklausiau uz ka sake izeidinejimus, sako kad jei admina izeidineji gali deti be ispejimo mute? :DD +Wc3 mane ir kitus zaidejus izeidineja dazniausiai visus storais vadina o kai yra priz ar kitas admin visus lieknais :DD Jo Steam id: https://steamcommunity.com/profiles/76561198282935789/ Mano id: https://steamcommunity.com/profiles/76561198806457680/ Proof + primetu kitus kur irgi reiketu uzmutint: Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TvG^ 8 Parašė Spalio 2, 2019 1. Tai tu pats prisidirbi ir poto eini skustis jog kazkas tau kazka padare.. Bet jau kai tu kazkam muta duodi ir jie eina skustis, tai pradedi complainint ir aiskint kad patys kalti. 2. Fuckas yra gaves nuo taves muta ir ne viena karta... Bet jis pakenteti sugeba, neapsiverkia. 3. Nevaidink jau labai nekaltu nes tikrai ne viena nusiskundima esu girdejas apie tave. Beto tai yra tik 30minuciu mutas, tai nera cia reikalo del tokio menkniekio eit i forumus ir kazka kaltint bei bandyti kazka irdodyti. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Spalio 2, 2019 22 minutes ago, TvG^ said: 1. Tai tu pats prisidirbi ir poto eini skustis jog kazkas tau kazka padare.. Bet jau kai tu kazkam muta duodi ir jie eina skustis, tai pradedi complainint ir aiskint kad patys kalti. 2. Fuckas yra gaves nuo taves muta ir ne viena karta... Bet jis pakenteti sugeba, neapsiverkia. 3. Nevaidink jau labai nekaltu nes tikrai ne viena nusiskundima esu girdejas apie tave. Beto tai yra tik 30minuciu mutas, tai nera cia reikalo del tokio menkniekio eit i forumus ir kazka kaltint bei bandyti kazka irdodyti. 1.Nu gerai noriu paklaust ka as prisidirbau, kad pavadinau apgailetinu? 2.Nu gerai bet jis gavo su reasonu ir su ispejimais butu free butu irgi beges i foruma "verkti" 3nesvarbu menkniekis ar dar kas poto kiu dalyku zaisti nebesinori kai prisirenka tokiu adminu Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fuck 22 Parašė Spalio 2, 2019 23 minutes ago, Beerus said: poto kiu dalyku zaisti nebesinori kai prisirenka tokiu adminu Is dalies sutinku nes kai kurie priziuretojai sako kad jeigu izeidineja gali be pwrspejimo duot mute/gag Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Spalio 2, 2019 31 minutes ago, fuck said: Is dalies sutinku nes kai kurie priziuretojai sako kad jeigu izeidineja gali be pwrspejimo duot mute/gag :DDDD vnesuprantu is kur jeebis traukia tokias nesamones... Nera tokios taisykles ir manau,kad niekada nebus. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fuck 22 Parašė Spalio 2, 2019 11 minutes ago, Beerus said: :DDDD vnesuprantu is kur jeebis traukia tokias nesamones... Nera tokios taisykles ir manau,kad niekada nebus. del tokios dezinformacijos zmones ir kencia.Adminus praranda ir mutus gauna Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Spalio 2, 2019 Jeigu mane įžeistu aš dar ir perm baną uždėčiau P.S Jeigu yra įžeidžiamas admin jis gali tau be perspejimo dėt mute/gag tai nėra toks dalykas kuriam reikėtų dėt įspėjimą 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Spalio 2, 2019 13 minutes ago, ValcoNN said: Jeigu mane įžeistu aš dar ir perm baną uždėčiau P.S Jeigu yra įžeidžiamas admin jis gali tau be perspejimo dėt mute/gag tai nėra toks dalykas kuriam reikėtų dėt įspėjimą ir turėtum gražų pokalbį su manim. Įspėt žaidėjus reikia. Už įžeidimą dedami mute/gag, ne banai. Taisyklės visiem vienodai galioja. 1 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Spalio 2, 2019 (redaguota) Ir tai vaikai pavyzdys, kad ne visi juokai gali būti suprasti. Redaguota Spalio 3, 2019 DCRE Ismok rasyt pavYzdys xD Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites