ValcoNN 99 Parašė Rugpjūčio 12, 2019 Sveiki, Kreipiames labiau į pačio WC3 serverio žaidėjus kurie dažniau jame lankosi. Ši tema buvo kuriama dėl WarCraft ( WC3 ) Serverio žemėlapių papildymo ir mums būtų malonu pamatyti jūsų varijantus, kokius būtent jūs norėtume išvysti žemėlapius ( Map'us ) mūsų serveryje. Labiau bus atkreiptas dėmesys į Public Map'us kadangi pastaruoju metu vis daugiau žaidėjų mėgaujasi Public Map'ais. Žinoma galima siūlyt ir Surf map'us. Būtų malonu jūsų pasirinktus Map'us įkelti iš workshop'o. ( Workshop'a galit rasti Steam / Community / Workshop ir įvesdami į paiešką Counter-Strike: Global Offensive. Norėdami įkelti map'ą tiesiog nukopijuokite workshop linką ir įkelkite čia. Gero žaidimo jums linki: Vimo Administracija 😜 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Rugpjūčio 12, 2019 (redaguota) Nežinau ar yra nes niekada nemačiau, kad imtu, bet cache būtų neblogai, galėtų skii_GO pakeisti,nes tėra lievesnė skii2 versija. Edit: Dar gal neblogai būtų mažesnės public mapų versijos kaip dust2x2 nes dažniausiai kai būna parinktas paprastas dustas būna susitarimas eiti tik į A nes mažokai žmonių, o ir su galiomis teroristams daug lengviau perimti site'us. Redaguota Rugpjūčio 12, 2019 Tomas 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dziga 23 Parašė Rugpjūčio 12, 2019 Seniau, buvo toks aim_deagle mapas, kuri žaidėjai mėgdavo. 4 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Rugpjūčio 22, 2019 up Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Rugpjūčio 22, 2019 Jo galetu vel imesti Deagle mapa, imesti ar pakeisti dust paprasto mapo versija i senesne nesw daug zaideju(ir man) labai dropinasi fps + isimti surf sky 2 go nes ten patringi beveik visur Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Rugpjūčio 22, 2019 Dar labai gerai butu kad pridetumete daugiau rasiu... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugpjūčio 22, 2019 Buvau net pamiršęs kad tokia tema egzistuoja. Jūs mane /prod'inkit kol nepadarysiu ateity 😁, per daug darbo ir taip numatyta jau, bet jei reik tai reik, nkr nedingsiu 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites