Nerka 24 Parašė Rugpjūčio 4, 2019 Aš norėčiau kad uždėtumėt mute ɢʀɪɴᴅ jis rėke ir manes neklauso ir man jam neleidžia det mute raso kad tokip playerio nera Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
♛ Kovalski ♛ 68 Parašė Rugpjūčio 4, 2019 Iš chat nukopijuok jo nick ir tada bandyk arba tiesiog per /admin Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Rugpjūčio 4, 2019 35 minutes ago, Nerka said: Aš norėčiau kad uždėtumėt mute ɢʀɪɴᴅ jis rėke ir manes neklauso ir man jam neleidžia det mute raso kad tokip playerio nera Jeigu neina mutinti naudojant sm_mute (vardas) (laikas) (priežastis), greičiausiai naudoja kitokias raides kurios atrodo panašios, gal turi smailų ar kažką panašaus ir sistema to nesupranta. Kita kartą jei taip nutiktų galėtum žmogų užmutinti per sm_admin kur tau viską išmetą pasirenki ką nori (šiuo atveju mutą, išmes žmonių vardus, tada laiką, laikai yra nustatyti, bet 90% atvejų būna gerai.) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dziga 23 Parašė Rugpjūčio 4, 2019 Mutink per !admin, nes pas ji kitokios raidės. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Nerka 24 Parašė Rugpjūčio 4, 2019 (redaguota) bet kai as jy mutinu per !admin jis gauna perma o kai rasau !sm_mute jo nika laika ir priezasty raso kad tokio playerio nera Redaguota Rugpjūčio 4, 2019 Nerka Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugpjūčio 5, 2019 17 valandas prieš , Nerka said: bet kai as jy mutinu per !admin jis gauna perma o kai rasau !sm_mute jo nika laika ir priezasty raso kad tokio playerio nera Tai pasirink ne perm variantą Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites