✪︎ yurijus 12 Parašė Birželio 16, 2019 (redaguota) ka daryt jeigu pirkau vip'o privilegija, bet ne taip suvedziau zinute? Redaguota Birželio 16, 2019 ✪︎ yurijus Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Birželio 16, 2019 @Bullzai 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 16, 2019 Man į PM žinutės screenshot ir savo normalų steamid 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
✪︎ yurijus 12 Parašė Birželio 16, 2019 5 minutes prieš, Bullzai said: Man į PM žinutės screenshot ir savo normalų steamid parasiau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
∆♣JOKER♥∆ 1 Parašė Birželio 26, 2019 Ar gali adminas ateiti ir sutvarkyti mapa, kad nebutų bot? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BebriukaS 9 Parašė Birželio 26, 2019 2 valandas prieš , ∆♣JOKER♥∆ said: Ar gali adminas ateiti ir sutvarkyti mapa, kad nebutų bot? jei yra maziau negu 4 zmones - tai palaukti reikia kol ateis 4 ir pakeis tuos botus i zaidejus. Ir jei surf neveikia, yra daug botu, tai reikia keisti map (per ten kur reikia kickinti zaidejus per competitive). Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Birželio 26, 2019 10 valandas prieš , ∆♣JOKER♥∆ said: Ar gali adminas ateiti ir sutvarkyti mapa, kad nebutų bot? Geriausia būtų jei turėtum prižiūrėtojus friendlist'e ir prireikus pagalbos tiesiog parašytum 😉 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 26, 2019 arba jų FB, pvz kaip DCRE, jei nori, parašyk į pm man arba jai, pasidalinsim jos FB 😄 3 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Birželio 27, 2019 Jojojo mhmhmgmh, savo duok Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Birželio 27, 2019 11 valandas prieš , Bullzai said: arba jų FB, pvz kaip DCRE, jei nori, parašyk į pm man arba jai, pasidalinsim jos FB 😄 Telefono nr. Patogiausiai būtų 😉 Būtų galimybė? 🙂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 27, 2019 7 hours ago, Echo said: Telefono nr. Patogiausiai būtų 😉 Būtų galimybė? 🙂 Galėčiau pamėgint suveikti. Reik? 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Birželio 28, 2019 18 valandas prieš , Bullzai said: Galėčiau pamėgint suveikti. Reik? Kaina kiek tau skolingas, ir tel nr. į PM 😉 1 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites