BaisiaiŽalingas 0 Parašė Gegužės 9, 2019 Aš nusipirkau sau VIP su ip palaukiau 2 dienas vipo nė kvapo tai gal galėtume padėti duoti tą vipą laukiu atsakymo. -BaisiaiŽalingas- Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Gegužės 9, 2019 27 minutes ago, BaisiaiŽalingas said: Aš nusipirkau sau VIP su ip palaukiau 2 dienas vipo nė kvapo tai gal galėtume padėti duoti tą vipą laukiu atsakymo. -BaisiaiŽalingas- Tikriausiai suvedei ne savo ip ar sumaisei skaiciu nes kito varianto as nemanau Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danqis 3 Parašė Gegužės 9, 2019 9 minutes prieš, ForgotteN said: Tikriausiai suvedei ne savo ip ar sumaisei skaiciu nes kito varianto as nemanau Aha as irgi ``nemanau`` 😄 😄 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Gegužės 9, 2019 2 valandas prieš , BaisiaiŽalingas said: Aš nusipirkau sau VIP su ip palaukiau 2 dienas vipo nė kvapo tai gal galėtume padėti duoti tą vipą laukiu atsakymo. -BaisiaiŽalingas- Patikrink kokį IP parašęs pirkimo lauke, paskui patikrink ar tavo IP ne dinaminis (Ar nesikeičia jis) Ir tada gali drąsiai rašyt @Bullzai, su pirkimo įrodymais, savo TIKRUOJU IP, ir laukti kol paslaugos bus uždėtos 😉 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gegužės 10, 2019 Man į PM žinutės kurią siuntei screenshot ir savo steamid. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danqis 3 Parašė Gegužės 12, 2019 Gal ne tas IP Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danqis 3 Parašė Gegužės 12, 2019 Arba sukliuves bv Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites