Tomas 284 Parašė Gegužės 1, 2019 (redaguota) wc serveryje buginsai orcish horde. Buginasi ability pavadinimu ,,Reincarnation ". Ji turėtų prikelti žmogų vieną kartą ir taip nevisada ,, Give you a 15-80% change of respawning once ", bet žmonės ji prikelia labai labai daug kartų buvau kelis nušovęs po 5+ kartus ir vistiek keldavosi. Demo ilgokas tai galit pažiūrėti minutę, dvi prieš pabaigą, papurtau mousą kai jau neturėtų prisikelti, bet dar prikelia. P.S nuo savo mestų granatų vis dar gauni dmg. Edit: Dadėjau dar du demo vėl mousą papurtau kai neturi atsigauti. buggerino.dem buggerinoagen.dem sedtaims.dem Redaguota Gegužės 1, 2019 Tomas 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danqis 3 Parašė Gegužės 2, 2019 jop nes man cia buvo pasibugine gal 15 kartu spawninaus Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gegužės 2, 2019 tureciau pataisyt snd, vakare patikrinkit vel. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Gegužės 3, 2019 Tai kad ta rase taip pakeista, kad nesamone. Turi prisikelima, ulti ir dar su granata dmg daug daro, bet to negana, prisikelus jam, keleta sekundziu neimanoma nusaut, nes tampa nemirtingas... 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Gegužės 5, 2019 @Bullzai Sutvarkysi sita Race? Nes cia kosmosas yra, per kiek metu esu zaides, dar taip nebuvo, kad turi laukt kada orc galesi nusaut, kaip jis prisikelia, ir neduok dieve dar isnaudoji savo ulti, ir lieki su keliom hp, ir tikrai labai lygu, kai jam dmg nepadarai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gegužės 5, 2019 9 hours ago, Sparta said: @Bullzai Sutvarkysi sita Race? Nes cia kosmosas yra, per kiek metu esu zaides, dar taip nebuvo, kad turi laukt kada orc galesi nusaut, kaip jis prisikelia, ir neduok dieve dar isnaudoji savo ulti, ir lieki su keliom hp, ir tikrai labai lygu, kai jam dmg nepadarai sutvvarkyta ji jau. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Gegužės 5, 2019 6 hours ago, Bullzai said: sutvvarkyta ji jau. Nera vis dar sutvarkyta vis dar neimanoma nusauti pora sec ... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gegužės 5, 2019 jam apsauga pradingsta po 5 sec arba issovus / pjaunant. Cia spec padaryta tokia apsauga, kad neitu droziant i viena vieta 2 kartus uzmust jo is eiles jam net nesuregavus. Tad viskas veikia, kaip ir turetu veikt. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites