QIK-1337 6 Parašė Birželio 20, 2023 Taigi, po išėjimo steame bei discorde radau keletą friend requestų tai pagalvojau, kad reikėtų deramai atsisveikint. Per visą mano laiką šiame žaidime aš susipažinau su labai daug skirtingų žmonių, su keletu net susidraugavau. Visada būsiu dėkingas jums už įsimintinas akimirkas kurių turbūt niekad nepamiršiu. Kad ir kaip buvo gera būti su jumis ir pabėgti nuo realybės, manau, kad laikas čia mano baigėsi - nebematysit manęs CS ar discord serveryje ir apskritai socialinėje medijoje. Tai lėmė keli personal dalykai, kurių negaliu atskleisti. Taigi dar kartą dėkoju jums visiems ir sakau paskutinį sudie. Peace! 2 5 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Birželio 21, 2023 Žiauriai sad, kai traukiasi kokia persona iš Prižiūrėtojų... Na, bet... Tikiuosi bent kada po metų, po kitų, ateisi pasisveikint - Bent į discord'ą 😄 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
kaciukas 40 Parašė Birželio 21, 2023 Visada lauksim Tavęs užsukant į svečius! Gaila labai, kad taip gavosi.. 😞 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Meškėnas 30 Parašė Birželio 21, 2023 Nesqik noooo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
𝒯𝑜𝓍𝒾𝒸 3 Parašė Birželio 21, 2023 Lost, but not forgotten 🫡 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Blaivus 22 Parašė Birželio 21, 2023 (redaguota) Good luck on your journey, Traveler. Redaguota Birželio 21, 2023 Blaivus Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites