reese 1 Parašė Vasario 2, 2019 -REP 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BOT Walt 3 Parašė Vasario 2, 2019 Nesimato kad RegiuHD piktnaudžiauja, bet esu matęs WC3 Serveryje jį darantį nesamonių. Gaila neturiu Screenshotu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dziga 23 Parašė Vasario 2, 2019 27 minutes ago, BOT Walt said: Nesimato kad RegiuHD piktnaudžiauja, bet esu matęs WC3 Serveryje jį darantį nesamonių. Gaila neturiu Screenshotu. Toks jausmas kad tave screenshotina, tokius pačius šudus darai wc3 serve Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Vasario 2, 2019 pirmi ir paskutniai įspėjimai abiem. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BOT Walt 3 Parašė Vasario 4, 2019 Turiu SS, kai šiandien Reese mutino GucciStrike savaitei, be įspejimų. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
.exe 0 Parašė Vasario 5, 2019 (redaguota) 17 hours ago, BOT Walt said: Turiu SS, kai šiandien Reese mutino GucciStrike savaitei, be įspejimų. eik tu oziuk Redaguota Vasario 5, 2019 .exe 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Vasario 6, 2019 Buvau perm muta uzdejas sitam siukslei RegiuHD kai apytiksliai 45 minutes leido toxic muzika/garsus be jokiu vote su tikslu trugdyt, erzint, priverst zaidejus "leavint" kurie nemoka uzsimutinti Multigames serveryje. Keista kaip sis zmogus dar zaidzia cia kai akivaizdziai matosi kad jis ateina gadint community varda, trolint ir skleist autizma. @Kingspaw kita kart as tikrai vel desiu jam perm mute/gag/silence ir nenuimk, lai zaidzia jis, bet tyloje, lai klausosi kitu zaideju diskusiju, bet jose nedalyvauja nes to akivaizdziai daryt nemoka. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Vasario 6, 2019 6 valandas prieš , Deivius1 said: Buvau perm muta uzdejas sitam siukslei RegiuHD kai apytiksliai 45 minutes leido toxic muzika/garsus be jokiu vote su tikslu trugdyt, erzint, priverst zaidejus "leavint" kurie nemoka uzsimutinti Multigames serveryje. Keista kaip sis zmogus dar zaidzia cia kai akivaizdziai matosi kad jis ateina gadint community varda, trolint ir skleist autizma. @Kingspaw kita kart as tikrai vel desiu jam perm mute/gag/silence ir nenuimk, lai zaidzia jis, bet tyloje, lai klausosi kitu zaideju diskusiju, bet jose nedalyvauja nes to akivaizdziai daryt nemoka. Kodėl aš to nesužinojau? Netoleruoju aš tokio elgesio. Kuris iš jų taip elgėsi? Pavaišinsiu vaisiais nuo savo bananų medžio. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Vasario 6, 2019 7 hours ago, Bullzai said: Kodėl aš to nesužinojau? Netoleruoju aš tokio elgesio. Kuris iš jų taip elgėsi? Pavaišinsiu vaisiais nuo savo bananų medžio. Viskas tvarkoje, su kingu pakalbejom, is perm pakeite i savaite su ispejimu jam. Kita kart taip nutikus gaus ilgiau susitarem. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites