Bullzai 723 Parašė Gegužės 8, 2020 @Traputis steam link? @◇𝕵𝖊ffKiller◇ biški ilgiau dar pas mus pažaisk. @rQyal pirmą reik įsitikinti, ką tu šaudai. @Davỿdas atmestas. @Fasolke atmestas. @Wipe7 parašyk į discorda, bet su tikru serveriu, dėl kurio pretenduoji. @Kenguriukas į PM per discorda parašyk. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Gegužės 9, 2020 @Bullzai supratau bandysiu kai dar daugiau palošiu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Žaibas 19 Parašė Gegužės 9, 2020 (redaguota) Sveiki, pildau anketą antrą kartą, nes praeitos anketos nebeleido editinti, o anketą noriu papildyti naudinga informacija. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Trolis 17 https://steamcommunity.com/id/martenxDxD/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Pradėčiau nuo to, kad esu užsispyręs, gyvenime tai praverčia pasiekti savo tikslų, kad ir dažnai būnant suklupus. Esu charizmatiška persona, mėgstu juokauti, bei priimti kritika ir neįsižeisti. Viską ką darau dabar gyvenime, man patinka. Žaidžiu krepšini, tai man suteikia teigiamas emocijas ir sunkiu darbu galiu išlieti susikaupusį pyktį. Į viską gyvenime stengiuosi žiūrėti pozityviai, pradedant nuo smulkmenų, baigiant blogais dalykais, iš kurių gaunu gerų gyvenimo pamokų. Prižiūrėtoju norėčiau tapti, nes šita serverį žaidžiu ilgai, esu matęs daug prižiūrėtojų iš įvairių serverių ir manau iš to pažįstu šį darbą. Taip pat palaikau ryšius su senais serverio prižiūrėtojais. Pažįstu šį serverį gerai ir jame jaučiuosi puikiai, tad noriu ta atmosfera skleisti kitiem prižiūrėtojo pareigose. Mano požiūris į cheaterius kuriuos reikia baninti yra toks, kad nesvarbu kiekybė, o svarbu kokybė. Šiuo metu esu TOP10 aktyviausių žaidėjų sąraše awp serveryje. Man gyvenime patinka analizuoti, taip pat patiktu analizuoti ir neleistinas programas naudojančius žaidėjus, bei palaikyti serveryje tvarką, bei skleisti pozityvumą! 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Turiu SPECADMIN serveryje jau porą savaičių ir manau, kad tinkamai ir gerai susitvarkau su atsakomybe ir gerai prižiūriu serverį kai būnu prisijungęs ir padedu žaidėjams su jiem iškilusiais klausimais. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? AWP. Jame praleidžiu daugiausiai laiko. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Bendrausiu su žaidėjais discord platformoje, žaidime, suteiksiu jiems pagalbos, atsakysiu į klausimus. Padėsiu administracijai su atnaujinimais, eventais, turnyrais. Dalyvausiu demo peržiūrose jeigu bus kilę klausimų. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) BOGA. Redaguota Gegužės 9, 2020 Žaibas 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Traputis 7 Parašė Gegužės 9, 2020 13 hours ago, Bullzai said: @Traputis steam link? @◇𝕵𝖊ffKiller◇ biški ilgiau dar pas mus pažaisk. @rQyal pirmą reik įsitikinti, ką tu šaudai. @Davỿdas atmestas. @Fasolke atmestas. @Wipe7 parašyk į discorda, bet su tikru serveriu, dėl kurio pretenduoji. @Kenguriukas į PM per discorda parašyk. https://steamcommunity.com/id/-freewin/ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MarijampolEtis 2 Parašė Gegužės 9, 2020 Sveiki pagalvojau pretenduoti į training prižiūrėtojus. Man yra 17 metų ir būsiu pareigingas ir gan aktyvus. Šitam serveryje lošiu senokai ir aš esu daug kam žinomas, kai kuriems blogais dalykais, kai kuriems blogais dalykais, bet padaręs ilgą pertrauką sugrįžau į vimo ir žadu padėti serveriui dėl kai kurių neadekvačių žmonių. Kiek suprantate, kad pretenduoju ne šiaip sau, o kad būtų tvarka ir teisingumas. Labai būtų smagu iš jūsų pusės, kad galėčiau pretenduoti į prižiūrėtojus kuriuos vos ne visus pažįstu. Ir esu dabar labai aktyvus ir kartais nematau administracijos kurios reikia laiku 🙂 1 4 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gegužės 10, 2020 @MarijampolEtis labai nemėgstu tokių žmonių, kurie pildo anketas nesugebėdami perskaityt pirmo puslapio, kur aiškiai parašyta kaip pildyt anketą. Plius statistika buvo atnaujinta gruodžio gale, o nuo to laiko tu traininge pražaidęs 5 dienas, t.y. traininge pradėjai žaist 05-02, nemanai, kad per mažai? Sure, tu gal prieš metus ir žaidei, bet dabar tik kelias dienas pražaidęs jau galvoji apie prižiūrėroją. Manau, dar tau apšilti kelis mėnesius reiktų, o ir traininge vis pasirodo prižiūrėtojai, kurie nebūtinai būna matomi. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MarijampolEtis 2 Parašė Gegužės 10, 2020 @DCRE nu supratau tada tai stengsiuosi pildyti po poros menesiu ir pildysiu kaip numatyta su reikalavimais 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Maksas 5 Parašė Gegužės 12, 2020 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Atsakymas MUFFLE 17 metų https://steamcommunity.com/profiles/76561198394084135/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Atsakymas Esu labai draugiška asmenybė, padėdų tiems kuriems reikia pagalbos,moku bendraut su žmonėm,megstu pc žaidimus,labai bendraujantis,serve žaidžiu neilgai bet daug ką jau žinau iš žmonių,moku išspręsti problemas jai jos iškilo. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Atsakymas Buvau vienam pablike bet jį uždarė. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Atsakymas DEAGLE 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Atsakymas Bandysiu išsprest problėmos jei jos kilo Bandysiu siūlyti įdėjas kurios galėtu pagerinti pablika. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Atsakymas Neprisimenu niko 5 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gegužės 13, 2020 @Maksas Gal dar šiek tiek apšilk serveryje. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Hashirama 2 Parašė Gegužės 14, 2020 (redaguota) 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. kajukas 17 metų https://steamcommunity.com/id/kajukas/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Vimo.lt bendruomenės dalis esu jau apie penktus metus, kiek atsimenu, nesu gaves nei mute'o, nei gag'o, ir manau tuo tikrai galima pasigirti :D. Esu dar kitaip žinomas kaip Hashirama (turbūt tik senesniems serverio žaidėjams). Jau nuo pirmų savo dienų šiame serveryje esu SpecAdminas, tad manau, kad dabar puikus metas tapti prižiūrėtoju. Surfinimui tikrai negailiu laiko, esu aktyvus kiekvieną dieną. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Vimo.lt SpecAdmin 🙂 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Training 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Bendrauti su serverio žaidėjais, išklausyti jų norų bei pasiūlymų. Prie to pat, pastebėjau, kad traininge sulaukiame labai daug naujų žaidėjų, todėl ir toliau imiuos juos apmokyti surfint ir įtikinti, kad Vimo.lt serveriuose verta apsilankyti kiekvieną dieną:)! 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Vycka Redaguota Gegužės 14, 2020 Hashirama klaida 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Maksas 5 Parašė Gegužės 14, 2020 (redaguota) 15 valandas prieš , DCRE said: @Maksas Gal dar šiek tiek apšilk serveryje. O kiek reikia h??? Redaguota Gegužės 14, 2020 Maksas 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gegužės 14, 2020 Prieš 1 Valandą, Maksas said: O kiek reikia h??? Konkretaus skaičiaus nėra, bet 4h tikrai per mažai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Maksas 5 Parašė Gegužės 14, 2020 1 valandą prieš , DCRE said: Konkretaus skaičiaus nėra, bet 4h tikrai per mažai Gal galėčiau su tavimi kažkaip susisiekt? Turiu pora klausymu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
aK- 4 Parašė Gegužės 14, 2020 (redaguota) 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. aK- , 18 už kelių mėnesių 19. Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198117788524/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Neseniai pradėjau žaisti šiame projekte, dažniausiai deagle serveryje, žinoma retkarčiais užsuku ir į JB ir 1v1. Kaip ir daugumai žaidėjų, man tai pat patinka tvarka, ko dažnai stinga Deagle serveryje, nes prižiūrėtojai nespėja susitvarkyti, dėl to manau aš jiem galėčiau padėti. Esu gan aktyvus serveryje tiek ryte tiek dieną tiek vakare, žinoma savaitgaliais gal šiek tiek mažiau, bet turbūt visi suprantame kodėl.. Mano tikslas tampant prižiūrėtoju yra palaikyti tvarką serveryje, bei padėti kitiem serverio žaidėjams, nesu tas kurį tik nušauna ir iškarto užbanina, mėgstu ilgai pastebėtį įtartiną žaidėją, kitaip sakant esu kantrus žmogus. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Esu buvęs Rampage.lt pagrindinis 1v1 serverio administratorius, sekėsi ganėtinai gerai, bet teko mesti žaidimus kuriam laikui ir dėl aktyvumo stokos buvau išmestas. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Deagle 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Išklausyti bei padėti tiek naujiem tiek ilgai žaidžiantiems serverio žaidėjams, atsakyti į jų užduotus klausimus. Padėti kitiems serverio prižiūrėtojams bet kokiais klausimais. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) tRust Redaguota Gegužės 14, 2020 aK- 4 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
m1sc 37 Parašė Gegužės 15, 2020 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Nickas mano yra m1scas,19 metų, https://steamcommunity.com/id/01101101001100010111001101100011/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Ilgai žaidžiu Vimo erdvėj, pagrinde 1v1 arenoj ir turiu hobį banint kodus. Turėjau pats cheatus prieš kokius 4 metus ir vacintą accauntą tai žinau kaip softai veikia ir kaip atskirt. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Taip, specadminas dabar. Kaip minėjau dažniausiai būnu 1v1 arenoj. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Arenos arba awp serverio. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Priklausomai nuo situacijos. Šiaip turiu kelias idėjas, kurios tikriausiai, galėtų pagerint serverio egzistavimą 😄 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Neįsivaizduoju, Tigriuks su Kasharu ir xEonas gal 6 6 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Riebalinuoti Plaukai 12 Parašė Gegužės 16, 2020 On 4/26/2020 at 11:23 PM, Riebalinuoti Plaukai said: 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Riebalinis, 17, https://steamcommunity.com/profiles/76561198334056321/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Kadangi jau daug laiko esu serverį, norečiau pasakyt kad esu pozityvus,kominikabilus žmogus draugiškas, padedantis, megstantis juokauti, susibendraujantis, nemegstu tokiu kuriua nori pavaizduoti save ereliais ir kažka tuom irdoyt mesgstu aktyvuma bei kupina energijos labai megstu priideti prie draugijos moku susibednrauti bandau jei konfliktas koks buna ar dar kas ne ant kažko užsišokti o abu tuos žmones nuraminti maegstu labai netgi tvarka prižiureti tvarka, padeti kitiems adminas,specadminams, bei labiausiai prižiuretojams daug kas mane pažysta daug esu kam gal priešas gal draugas bet as tikrai su niekuom nekariauju, viskas as darau juokais, buna juodas humoras visko ko tik gyvenime nebuna labai norečiu prisijungti prie vimo prižiuretoju ir kaip kitiems prižiuretojams tai ir vimo lt servui padeti, kad kuo mažiau butu neklaužadu, kenkeju žmoniu kurie tik nori barniu ar panašiai. Mesgtu kuryba. Mesgtu išukius. Nemegstu vaiku kuria tik nori save išsireikti vaiduodami ereliais, ižeidinedami žmones, iškart tokius emu už kaklo ir nuraminu kaip reikiant. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Ne, bet man tai nesukelia problemu kadangi esu specadminas kolkas puikiai atlieku darba ir žinau kada kaip daryt veiksmus tad sakau man problemu tikrai nesukelia, tikrai žinau nors ir nebuvau administratoriu, bet vistiek nesu gi mažametis kad nesuprasčiau jau daug laiko esu čia. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? JB prižiuretojas 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Eventai visokiais, kebabu giveaway, vip admin spec admin giveway, padeti su naujais eventukais, naujo event dienom, special dalyku, ta ka žmones šiais laikais servuose nori viskokiu smagiu dienu prigalvoti rungčių, padet su jieskoti vis naujesniu , idomesniu, linksmesniu ir kuo kurybiškesniu mapu kur galima butu rasti daug žaidimu mapiniu, kad butų žaidimai su galvosiukiais, su pamastymu, padeti tai ko labiausiai reikia JailBreake. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Taip: tRust JB reik daug atsakomybes, intuzijasmo daug nervų daug prakaito,bet man tai tikrai problemu nekele ir tikrai nekels aš esu pasiruošias 100 procentu priimti viska i savo vedžias tuo labiau kad esu ilgai serve, ir taisykles labai gerai moku, man svarbu padeti prižiuretojams, adminams,spec adminams (pirktiniams) bei naujokams arba tiems kas nelabai dar taisykliu moka 4 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Daugirda ♥ 1 Parašė Gegužės 16, 2020 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Daugirda ♥ ; 18 ; https://steamcommunity.com/id/1546978/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Esu paprastas žmogus, mėgstantis paprikolint ir pasijuokt į visus dalykus kuriais užsiimu žiūriu rimtai o ne pro pirštus. Tapti prižiūrėtoju noriu, nes kiek paskutines dienas teko žaisti visada sutinki žmonių su cheat, vaikų kurie staugia beleką ir niekas nieko apie tai nedaro. Nežinau ar nėra kam ar tiesiog visiem "pxj" būna, tai noriu tai pakeisti ir prisidėti bent šiek tiek prie šio projekto. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Taip, Laikiux Jailbrake,surf serveriuose. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Area 1v1 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Jeigu būtų galimybė bandyčiau rengti šiokius tokius turnyrus (tuolabiau tokiu laikotarpiu), stengčiausi padėti naujokams, bei dalinčiausi šiuo projektu su draugais kurie žaidžia šį žaidimą. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Atsakymas 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gegužės 17, 2020 On 2020-05-14 at 14:29, Hashirama said: nesu gaves nei mute'o, nei gag'o, prasta atmintis? On 2020-05-14 at 14:29, Hashirama said: Vimo.lt bendruomenės dalis esu jau apie penktus metus Ech, tie penki metai praėjo per 2 menėsius Vimo pati žaidžiu ne vienus ir ne du metus, bet tavęs gyvenime nesu mačius. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Gegužės 18, 2020 On 5/17/2020 at 4:59 PM, ❤Katuotas Batinas❤ said: O gal žmogus yra žaides per kitus account, pvz as žaides 3-4metus su didelėmis pertraukomis per kitus account. O kodėl su kitais acc? Kiti vace sėdi ar šeipsau keitineji acc kaip kojines? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Hashirama 2 Parašė Gegužės 19, 2020 On 5/17/2020 at 4:19 PM, DCRE said: prasta atmintis? Ech, tie penki metai praėjo per 2 menėsius Vimo pati žaidžiu ne vienus ir ne du metus, bet tavęs gyvenime nesu mačius. forumo memberis esu nuo 2016, vimo zaidziu nuo 2015 🙂 tas mutas ten kiek pamenu ironiskai uzdetas buvo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Hashirama 2 Parašė Gegužės 19, 2020 1 minute ago, Hashirama said: forumo memberis esu nuo 2016, vimo zaidziu nuo 2015 🙂 tas mutas ten kiek pamenu ironiskai uzdetas buvo accountu kaip ir nekeiciau, taciau metus nezaidziau, gal delto nerodo senesnio activity Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Hashirama 2 Parašė Gegužės 19, 2020 3 minutes ago, Hashirama said: accountu kaip ir nekeiciau, taciau metus nezaidziau, gal delto nerodo senesnio activity nickus keiciau gan daznai, gal delto nematydavai:) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Makroflex? 2 Parašė Gegužės 22, 2020 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Antibiotikas || http://steamcommunity.com/id/makroflex9/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Labas, mano tikras vardas Laurynas, man yra 18 metų. Esu draugiškas, komunikabilus, padedantis bėdoje, ieškantis tiesos žmogus. Nesu nieko išskirtinis iš kitų, bet siekiu šio posto, nes noriu, jog šis serveris taptų draugiškesnis naujiems ateinantiems žaidėjams bei esamiems dabartiniams. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Esu buvęs administratoriumi įvairiuose žaidimuose ir įvairiuose projektuose. CS:GO projekte būčiau pirmą kartą. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Norėčiau tapti JailBreak serverio prižiūrėtoju. Šiame serveryje yra daug žmonių, kurie pažeidžia taisykles ir dažnai tie serverio prižiūrėtojai ar kiti adminai TYČIA nemato problemos ir net nesiruošia aiškintis.. Tikiuosi šitokį dalykėlį pakeisti, aštriau atsižvelgti į šias iškilusias problemas. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Platinti serverį, jog būtų daugiau aktyvių žaidėjų. Padėčiau kiekvienoje iškilusioje bėdoje kitiems prižiūrėtojams ar savininkams. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Nelabai bendrauju su kitais prižiūrėtojais, bet ir nesipykstam. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
╰︎∑︎AP3L 48 Parašė Gegužės 24, 2020 (redaguota) 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. 17 мαρ3ℓ http://steamcommunity.com/id/map3l 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Sveiki, mano vardas map3l, esu iš Klaipėdos r. žaidžiu jau gan ilgokai, su dideliom pertraukom. Esu komuniabilus, bei išliekantis ramus įvairuose situacijuose. Ramiai priimu visus kriterijus, įžeidimus. Greitai priimu sprendimus, aktryvus serveryje. Esu susipažines su taisyklėm, bei komandom. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Ne, niekur nesu buves. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Classic. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Būti aktyvus Discorde, Forume, sekti naujienas. Padėti kitiem serverio žaidėjams su nežinoma informacija. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick Inco, Donce, Džionis. Redaguota Gegužės 24, 2020 ╰︎∑︎AP3L 7 5 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Low(y)288 0 Parašė Gegužės 26, 2020 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Lowy288, 17, http://steamcommunity.com/id/lowy288 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Bandau patekti į prižiūrėtojų bendrija jau trečia kartą taigi sekmės man : ). Mano vardas Paulius, esu draugiškas vilnietis su geru humoro jausmu, mėgstu laisvalaikiu pažaisti žaidimus, kaip LoL arba CSGO. Dar dažnai išeinu į lauką su draugais. Dabar jau baiginėju IT studijas ir ruošiuosi keliauti į kitas šalis. Aš noriu tapti prižiūrėtoju, nes mėgstu tvarką, man labai patinka visiems padėti ir netoleruoju pastovaus įžeidinėjimo. : ) 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? MC Serveryje. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Jailbreak 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Greičiausiai ateityje norėsiu prisidėti finansiškai, nes šis projektas yra tikrai draugiškas ir nuostabus. Dar pridursiu, kad esu neblogas vedėjas. :^) 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Neesu tikras, bet gali būti Žambidas(Storas) 2 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites