mancelispx 0 Parašė Vasario 15, 2023 https://steamcommunity.com/id/mancelis666/ Discord: mancelispx#9999 bana gavau 2021-11-10 19:55:12 Public serveryje Kiek pamenu gavau bana nuo anticheato Situacija: Trumpai ir aiskiai kai nezaidziau rimtai ceso buvau nesubrenbes ir nezinojau cheatinimo aplinkybiu taip buvau pajunges cheatus, ju net nespejas panaudoti gavau bana nuo anticheato nes buvo free cheatai, poto pradejau cheatinti mm iki tol kol negavau vac bano ir teko kurtis nauja accounta is klaidu pasimokiau pradejau zaisti normaliai be cheatu be nieko ir pradejo gan gerai sektis noreciau gaut galimybe vel buti jusu serverio zaidejas ir tobulinti igudzius butent jusu serveryje ! Sorry uz klaidas chebra nepasikartos prizadu. p.s numetu savo youtube channeli kad galetumet isitikint jog ilga laika zaidziu jau legit + noreciau jei man bus suteiktas sansas gryzt i serveri kad taip pat gauciau unban ant jusu discordo. https://www.youtube.com/channel/UCCpHXD1vNTnfBS6XHNrobMQ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fActory 33 Parašė Vasario 15, 2023 Atsakyti gavau bana nuo anticheato nes buvo free cheatai O dabar jau mokamus čytus naudoji? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
mancelispx 0 Parašė Vasario 15, 2023 Ne isvis nenaudoju 😆 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fActory 33 Parašė Vasario 16, 2023 O tai kas čia? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
mancelispx 0 Parašė Vasario 18, 2023 Neisivaizduoju 😄 prasau tiesiog suteikt sansa nes kai gavau bana taip ir gavau daugiau nebuvau zaides jusu serve po to karto Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
|:| 先生 |:| 27 Parašė Vasario 18, 2023 6 valandas prieš , mancelispx said: Neisivaizduoju 😄 prasau tiesiog suteikt sansa nes kai gavau bana taip ir gavau daugiau nebuvau zaides jusu serve po to karto Bano esmė ir yra, kad nebegali žaisti šiame serveryje... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
mancelispx 0 Parašė Vasario 19, 2023 Tai jeigu ir yra tokie prasme kodel man dar atrasineja sitam apeale ? banas buvo seniai zmones keiciasi... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Vasario 21, 2023 Kadangi turėjai ne vieną, o kelis VAC'intus acc, pasiūlysiu tokią išeitį - nusipirk VIP ir kebabų už 5e, atbaninsim. Įprastai žmonės su multiVac nerašo tokių apealiacijų, kadangi tu parašei ir jau metai praėjo nuo ban, galima suteigt šansą. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
mancelispx 0 Parašė Vasario 27, 2023 Gerai tinka kaip man jos galima nusipirkt ? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites