TomTheCowboy 1 Parašė Gruodžio 4, 2022 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda)https://steamcommunity.com/id/Sidasvanduo• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? neprisimenu, turbut mane vakare ip ban• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? nezinau • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? nu cia kaip labai senai, nelabai ka prisimenu, gal lauziant kokia taisykle Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 5, 2022 @Deivius1 užbanino. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TomTheCowboy 1 Parašė Gruodžio 5, 2022 vel gavau ban ir be ispejimo, paaiskink kas atsitiko dar Siuksle sidas ne mano pavadinimas ir niekad nebuvo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 19, 2022 On 2022-12-05 at 16:48, TomTheCowboy said: vel gavau ban ir be ispejimo, paaiskink kas atsitiko dar Siuksle sidas ne mano pavadinimas ir niekad nebuvo Kaip tai nebuvo? o taip tai, tiesiog pats pavadinau siuksle, nes buvo uz ka :DD O uz ka banas nepamenu, bet tokie reasonai duodami tik masiskai toxic kenkejams arba grieferiams/exploiteriams/scammeriams arba zaidejams kurie leakina zmoniu asmenine info. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
joriuxas15 0 Parašė Sausio 4, 2023 Prašau atbaninti mane, gavau bana del IP. ant seno acc gavau perm bana atrodo bet prisiekiu nechytinau, gavau dabar bana beveik del nieko. prasau atbaninti mane. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
joriuxas15 0 Parašė Sausio 17, 2023 Vėl gavau IP bana dėl nieko, nes adminai pagalvojo, kad čytinu nes esu silveris, bet čia tiesiog ne main acc ir taip jau išėjo, kad per gerai kaip silveriui žaidžiu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TomTheCowboy 1 Parašė Kovo 14, 2023 On 2022-12-19 at 04:24, Deivius1 said: Kaip tai nebuvo? o taip tai, tiesiog pats pavadinau siuksle, nes buvo uz ka :DD O uz ka banas nepamenu, bet tokie reasonai duodami tik masiskai toxic kenkejams arba grieferiams/exploiteriams/scammeriams arba zaidejams kurie leakina zmoniu asmenine info. nu tai gal buvau toxic bet tikrai nedariau kitu dalyku kaip greafint exploit scamint and leakinti zmogau privacia informacija. bet jeigu reikia kokiu irodimu tai galesiu parodyti. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 15, 2023 On 2023-03-14 at 16:54, TomTheCowboy said: nu tai gal buvau toxic bet tikrai nedariau kitu dalyku kaip greafint exploit scamint and leakinti zmogau privacia informacija. bet jeigu reikia kokiu irodimu tai galesiu parodyti. Labas rytas. Unban kaina 8 eurai, arba Per kaledas galesi uzpildyti atsiprasymo tema arba posta discorde. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TomTheCowboy 1 Parašė Kovo 16, 2023 16 valandas prieš , Deivius1 said: Labas rytas. Unban kaina 8 eurai, arba Per kaledas galesi uzpildyti atsiprasymo tema arba posta discorde. pize tai gal koki apeal kad atbanintum vienam kartu tik. Nes nezinau ar noriu moketi 8 eur. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 16, 2023 4 valandas prieš , TomTheCowboy said: pize tai gal koki apeal kad atbanintum vienam kartu tik. Nes nezinau ar noriu moketi 8 eur. Jeigu nebutum bandes apeiti bano su 7 skirtingom paskyrom manau buciau sutikes Unban kaina 8 eurai arba lauksime atsiprasymo anketos per naujus. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TomTheCowboy 1 Parašė Kovo 17, 2023 18 valandas prieš , Deivius1 said: Jeigu nebutum bandes apeiti bano su 7 skirtingom paskyrom manau buciau sutikes Unban kaina 8 eurai arba lauksime atsiprasymo anketos per naujus. ta ankenta jusu dc ar cia? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 17, 2023 4 valandas prieš , TomTheCowboy said: ta ankenta jusu dc ar cia? discorde. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TomTheCowboy 1 Parašė Kovo 18, 2023 20 valandas prieš , Deivius1 said: discorde. o as turiu bana jusu discorde ta paty laika tu mane ip baninai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TomTheCowboy 1 Parašė Kovo 31, 2023 On 2023-03-17 at 09:44, Deivius1 said: discorde. gal cia galiu atsiprasima parasyti? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 31, 2023 sure, tik nieko nepazadu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TomTheCowboy 1 Parašė Balandžio 8, 2023 Nu, tai as noriu atsiprasyti uz bunant toxic ir trolinima mentu komandoje. as zinau atsitinka tokie dalykai ir as labai noriu atsiprasuti uz juos. Prizadu kad stengsiuos nedaryti tokiu dalyku ir nebusiu toxiskas ir laikysiuos taisykliu. 4 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TomTheCowboy 1 Parašė Balandžio 11, 2023 On 2023-03-31 at 13:02, Deivius1 said: sure, tik nieko nepazadu tai gal gausiu unban? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
❤Katuotas Batinas❤ 14 Parašė Balandžio 16, 2023 On 2023-04-08 at 22:10, TomTheCowboy said: Nu, tai as noriu atsiprasyti uz bunant toxic ir trolinima mentu komandoje. as zinau atsitinka tokie dalykai ir as labai noriu atsiprasuti uz juos. Prizadu kad stengsiuos nedaryti tokiu dalyku ir nebusiu toxiskas ir laikysiuos taisykliu. Gražus freestailas 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Balandžio 17, 2023 On 2023-04-08 at 22:10, TomTheCowboy said: Nu, tai as noriu atsiprasyti uz bunant toxic ir trolinima mentu komandoje. as zinau atsitinka tokie dalykai ir as labai noriu atsiprasuti uz juos. Prizadu kad stengsiuos nedaryti tokiu dalyku ir nebusiu toxiskas ir laikysiuos taisykliu. Pacui šikna vpš... Vimo serveriuose banned, dc banned... Ir tik tiek išstenėt gali? Pasistenk labiau, nes už savo padarytus dalykus su tokiu tekstu vargu ar paeis kažkas... Ir tas pastovus tavo pushinimas dėl unban tikrai neprideda daugiau šanso. Susiimk, parašyk, negauk unban, tfu... T.y. Gauk unban 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TomTheCowboy 1 Parašė Gegužės 2, 2023 On 2023-04-17 at 00:53, ECHO said: Pacui šikna vpš... Vimo serveriuose banned, dc banned... Ir tik tiek išstenėt gali? Pasistenk labiau, nes už savo padarytus dalykus su tokiu tekstu vargu ar paeis kažkas... Ir tas pastovus tavo pushinimas dėl unban tikrai neprideda daugiau šanso. Susiimk, parašyk, negauk unban, tfu... T.y. Gauk unban aciu uz patarima Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TomTheCowboy 1 Parašė Rugsėjo 29, 2023 (redaguota) . Redaguota Rugsėjo 29, 2023 TomTheCowboy ne ta norejau nusiusti Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites