Swagger69 2 Parašė Rugsėjo 9, 2018 Sveiki tai va pamačiau problema.Rion-Ghop Nepaiso taisykliu sulauze 2 taiskyles neturi pagarbos admin pravardziuoja nenoriu padaryti vimo kaip darzeli tas ta pasake tas ta bet tikrai turiu nusiskundimu yra ss viskas tai prasyciau nuimti jam vip @Bullzai @IGNN1S 弐 @Dora ir dar tempe laika Nors jis yra gagintas by sparta jis toliau abusina pareigomis Tempimas laiko- Izeidimai- ps:reiktu aktyvaus priz war3 serveryje Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Guest Parašė Rugsėjo 9, 2018 Jo o i kitus demesio nekreipi kaip spamina, ir as netempiau laiko as tik pirkaus mario roome ir uztrukau Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Zajbal 5 Parašė Rugsėjo 9, 2018 Man px yra, aš jam vipa nupirksiu jei nuiims Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kazba 1 Parašė Rugsėjo 9, 2018 1 hour ago, Swagger69 said: Sveiki tai va pamačiau problema.Rion-Ghop Nepaiso taisykliu sulauze 2 taiskyles neturi pagarbos admin pravardziuoja nenoriu padaryti vimo kaip darzeli tas ta pasake tas ta bet tikrai turiu nusiskundimu yra ss viskas tai prasyciau nuimti jam vip @Bullzai @IGNN1S 弐 @Dora ir dar tempe laika Nors jis yra gagintas by sparta jis toliau abusina pareigomis Tempimas laiko- Izeidimai- ps:reiktu aktyvaus priz war3 serveryje realiai jis tave duchina nors ir admin turi tai kazinau, nematau nieko blogo durneli Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugsėjo 9, 2018 Nieko tokio grubaus is tavo irodymu nematau, kad tureciau nuimti privilegijas. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Rugsėjo 10, 2018 mane ignis cia neseniai izeide negrazu zodi pasakes... Noreciau akd jam butu atimtos visos esamos privilegijos tiek forume tiek serve. 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Rugsėjo 10, 2018 11 valandas prieš , Bullzai said: Nieko tokio grubaus is tavo irodymu nematau, kad tureciau nuimti privilegijas. Well jis nusipirko pareigas kad tik gautu gag immuniteta jis jau yra gag tik va durniuoja su savo vip Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugsėjo 10, 2018 8 valandas prieš , Deivius1 said: mane ignis cia neseniai izeide negrazu zodi pasakes... Noreciau akd jam butu atimtos visos esamos privilegijos tiek forume tiek serve. dx esi Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites