Zajbal 5 Parašė Rugsėjo 8, 2018 Taigi amm, norėčiau pasiulyt kaiką, tai apie radija, įsiveskit savo radija, ir tesiog leiskit per jas dainas, arba darykit eterius.. VimoFm?! 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Rugsėjo 8, 2018 Neblogas pasiūlymas, aš pilnai už! Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Zajbal 5 Parašė Rugsėjo 8, 2018 (redaguota) Aij dar galit padaryti laidų vedėjus. Redaguota Rugsėjo 8, 2018 Zajbal Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Rugsėjo 8, 2018 1 hour ago, Zajbal said: Aij dar galit padaryti laidų vedėjus. Jeigu ir bus vedėjai ir jiems bent po euriuką į savaitę duotų tai laisvai galėčiau būti. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugsėjo 8, 2018 gera ideja, gal tada ir vimodj turetu esme 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Zajbal 5 Parašė Rugsėjo 8, 2018 (redaguota) mhm Redaguota Rugsėjo 10, 2018 Zajbal Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugsėjo 8, 2018 Tokia idėja ganėtinai senai man buvo toptelejus, niekad nesiryžau įgyvendinti, nes čia tiek pat laiko reiktų skirt kiek ir pačių servų kūrimui/priežiūrai. Jei atsirastų savanorių (gerų vedėjų su idėjom ir t.t. (Vimo moto - quality>quantity)) tuomet drąsiai. Reiktų ne vieno dar tokio, nes iš patirties galiu pasakyt, vienas visko neapšiksi. Reik konkrečios idėjos/vizijos ir įgulos. Pvz 2/4/5dienienio vakarai gali būt DJ vakarai be jokių laidų. Tiesiog gera muzika, savo kurta ar ne. Galim vystyti toliau idėją, techniniais reikalais jau pats pasirūpinsiu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Zajbal 5 Parašė Rugsėjo 8, 2018 (redaguota) Aij dar , ir kas su eteriais tai kaip manot, reikėtu seto pvž kaip setai? Mikrafonas, SoundPadai ir tt, ar per kompa viska?:D Redaguota Rugsėjo 10, 2018 Zajbal Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Rugsėjo 8, 2018 "Kitokie pasikalbėjimai" kviesim maybachą 1 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TipoSparta 3 Parašė Rugsėjo 8, 2018 Aš galiu but dj, būsiu kiečiausias iš visų, pakeisiu lietuviškų kapelu 😂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Zajbal 5 Parašė Rugsėjo 8, 2018 Sparta varysim abūdų kapela Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugsėjo 9, 2018 tai keiskime vimo dj, pasalinkim dabartinius ir rinksim naujuosius, kurie ne per slam muzika leis, o eterius ves ar siaip muzika per pacia radija leis Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Rugsėjo 9, 2018 2 hours ago, IGNN1S 弐 said: tai keiskime vimo dj, pasalinkim dabartinius ir rinksim naujuosius, kurie ne per slam muzika leis, o eterius ves ar siaip muzika per pacia radija leis Nemanau, kad rekia keisti DJ, tiesiog kokiem 3'im žmonėm duot tag'a "Vedėjas" ar kažką panašiai. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Rugsėjo 9, 2018 Jeigu apsiimsi kazkada toki dalyka, galesiu tiek Dj tiek vedeju/komentatorium pabuti kelis kart i savaite. Lazy maskas gyvenime tokio nedarytu, bet gal iseitu tavaji radio prijungt prie musu ar kitu LT serveriu ir visi happy butu. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Rugsėjo 9, 2018 Aš galėčiau savaitgalį kelias valandas pabūti. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kazba 1 Parašė Rugsėjo 9, 2018 20 minutes ago, Phat_Kunt said: Aš galėčiau savaitgalį kelias valandas pabūti. nu bet kuris savanoris tikrai nebus vedejas :D, reikia zmoniu kurie neiesko zodzio kiseneje ir bent balsas butu klausomas 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugsėjo 9, 2018 reiks daryt rinkimus vedeju. Taipogi ir dainu/setu, kurios pastoviai gros, kol nebus live eterio. Reiktu sugalvot kazkokia sistema kaip atrinkt dainas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Rugsėjo 10, 2018 20 hours ago, Kazba said: nu bet kuris savanoris tikrai nebus vedejas :D, reikia zmoniu kurie neiesko zodzio kiseneje ir bent balsas butu klausomas Mano nuomone mano balsas labai labai gražus, nors mano ego didesnis už mano norą gyventi tai nežinau :D. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Rugsėjo 10, 2018 13 hours ago, Bullzai said: reiks daryt rinkimus vedeju. Taipogi ir dainu/setu, kurios pastoviai gros, kol nebus live eterio. Reiktu sugalvot kazkokia sistema kaip atrinkt dainas Frag radio per css, cs:go, tf2 leisdavo automatiskai tesiog 100-150 dainu loope, bet prisijunges DJ galedavo jau jungti savo ka nori, jam isejus velgi gryztama prie dainu loopo. Dainu manau pririnkt galim universaliu kurios tenkintu didziaja dauguma. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Rugsėjo 10, 2018 Prieš 1 Valandą, Deivius1 said: Frag radio per css, cs:go, tf2 leisdavo automatiskai tesiog 100-150 dainu loope, bet prisijunges DJ galedavo jau jungti savo ka nori, jam isejus velgi gryztama prie dainu loopo. Dainu manau pririnkt galim universaliu kurios tenkintu didziaja dauguma. 6IX9INE, X, Peep, rushisku smagesniu kaip COLD CLOUD, usa popso, arba siaip kas buna ANT BANGOS leisti 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Rugsėjo 10, 2018 25 minutes ago, Ti ti ri Dora said: 6IX9INE, X, Peep, rushisku smagesniu kaip COLD CLOUD, usa popso, arba siaip kas buna ANT BANGOS leisti Ne dekui, jokiu lil raperiu nereik, visus i krosni. Rusiskas dainas gali su tevais penktadienio vakare klausyti. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dovydas☺ 2 Parašė Rugsėjo 10, 2018 Manau reiktu šiai užduočiai rimtesnių kurie taip apsimtu ir galintys kalbėt Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Rugsėjo 10, 2018 1 valandą prieš , Deivius1 said: Ne dekui, jokiu lil raperiu nereik, visus i krosni. Rusiskas dainas gali su tevais penktadienio vakare klausyti. daug zmoniu yra, ivairiai ir klauso Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugsėjo 10, 2018 1 valandą prieš , Deivius1 said: Ne dekui, jokiu lil raperiu nereik, visus i krosni. Rusiskas dainas gali su tevais penktadienio vakare klausyti. jeigu nevertini tokios muzikos, reiškia jog esi absoliutus nightmare fanas, kys 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites