Zajbal 5 Parašė Rugsėjo 6, 2018 Nemanau kad įdėsit bet vstk įdėją duosiu, gal padarysit ant playstore app kur atsisiunti ir patogiau forumas? Nes kad nereikėtu vaikščiot per tele į chrome, ir kad žaisdamas csgi nereikėtu closint ir kažką žėt. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Rugsėjo 6, 2018 ideja gera, bet kas apsiims ja? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Rugsėjo 6, 2018 Girdejau bullzai noretu apsiimt sio reikalu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Rugsėjo 6, 2018 1 valandą prieš , Deivius1 said: Girdejau bullzai noretu apsiimt sio reikalu apsiema kazkas, kokybiskai padaro ir priziukas maybe? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugsėjo 6, 2018 Jau senai planuose šitas yra pas mane, deja čia vėl nauji vandenynai man, ilgai užtruks kol kokybiškai padarysiu, o sh tikrai neleisiu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Rugsėjo 6, 2018 3 hours ago, Ti ti ri Dora said: apsiema kazkas, kokybiskai padaro ir priziukas maybe? biski issidalinau jau prizu 5x5 ir 10x10 turnyrose, nelabai begaliu betkam dalinti. Dar mastau po eventuka Bachuruose ir Vimo ir tada 2x2 turnyriuka ir vel busiu basas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Rugsėjo 6, 2018 galima pabandyt gi, kas sukurs ir suprogramuos, dizainas ir t.t. priziuka drasiai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugsėjo 7, 2018 Jeigu atsiras, kas moka ir nepatingės tai padaryt, tikrai bus dosniai atsilyginta Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Rugsėjo 7, 2018 7 valandas prieš , Bullzai said: Jeigu atsiras, kas moka ir nepatingės tai padaryt, tikrai bus dosniai atsilyginta as tik natura imu, bet deja abi rankos kaires Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Rugsėjo 7, 2018 Aš galėčiau bandyti, bet tikrai ne nemokamai 😅 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugsėjo 7, 2018 29 minutes prieš, Phat_Kunt said: Aš galėčiau bandyti, bet tikrai ne nemokamai 😅 skaityt moki? 12 valandas prieš , Bullzai said: Jeigu atsiras, kas moka ir nepatingės tai padaryt, tikrai bus dosniai atsilyginta Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites