It's a wonderful life, sunshine 1 Parašė Lapkričio 28, 2021 (redaguota) • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).Steam Community :: -Anti• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?Nezinau• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Nežinau.• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? same kaip ir praita kart, banned nes ant ip kazkoks kitas acc uzbanintasĮRODYMAI: Redaguota Lapkričio 28, 2021 It's a wonderful life, sunshine Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Lapkričio 28, 2021 Keisk tiekeja ar kazka nes si paskyra https://steamcommunity.com/profiles/76561198984538238 vis dar uzbaninta ir vis dar turi TAVO IP ADRESA, kas irodo kad tai arba asmuo kuri zinai arba koks kaimynas kur naudojate bendra neta. Arba aiskinkites su interneto tiekejais kodel jum dviem nepazystamiems dave ta pati ip adresa kuri abu VIENU METU TURITE, kas nelegalu, nebent tai butu viesa vieta, barakas, sharintas netas etc... Proof: bande jungtis 2021-11-21 vis dar turedamas ta pati ip adresa kaip ir tu. Tavo bana nuemu, bet jei su to paciu ip jungsies, jis vel uzsides. sekmes. ir kaip ir minejau jei nori greito atsakymo, tam naudojamas discordas. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
It's a wonderful life, sunshine 1 Parašė Lapkričio 28, 2021 ok, issiaiskinsiu, aciu Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
It's a wonderful life, sunshine 1 Parašė Gruodžio 2, 2021 ar buvo vel bandyta jungtis? nes as dar still banned. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 3, 2021 Nu jo, kaip ir minejau, yra ip banas tam pacukui. Tu turejai issiaiskinti kaip turi jo adresa (kuri jis vis dar naudoja). @ECHO gal gali paaiskinti siam asmeniui uz ka dejai bana siai paskyrai? https://steamcommunity.com/profiles/76561198984538238 Gal nebuvo cheatai tai sugalvosim kazka? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Gruodžio 4, 2021 Tikrai nepamenu, už ką banas, bet jei perm banas reiškiasi arba reklama, arba čytai 🙂 Ta tiek Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
It's a wonderful life, sunshine 1 Parašė Gruodžio 4, 2021 o gal butu imanoma kazkaip ta steam id tiesiog palikti uzbaninta, kad as galeciau jungtis i serva, arba mano steam id padaryt, kad jungtis galeciau? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 5, 2021 18 valandas prieš , It's a wonderful life, sunshine said: o gal butu imanoma kazkaip ta steam id tiesiog palikti uzbaninta, kad as galeciau jungtis i serva, arba mano steam id padaryt, kad jungtis galeciau? Nah, tada tas benkartas gales su kitom paskyrom jungtis. Kiek asmenu ten kur gyveni sio metu naudoja tavo neta? Ar cia barako netas? Gi neturetu but sunku issiaiskint ir surist galus kas jis toks. Nes gi du skirtingi asmenys skirtingose vietose negali turet to paties ip adreso. Tai turi buti sharintas ip Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
It's a wonderful life, sunshine 1 Parašė Gruodžio 6, 2021 hmmmm, del intiko tai nei kart nesidomejau, bet lyg ir esu girdejes, kad sharintas kalbant apie ta zmogu, tai nei jis matau, kad vac butu gaves nei ka, tai jei nera pagrindo jo laikyt uzbaninnto, tiesiog unbann or smth idk, kalbant apie steam id, tai gal galima padaryt, kad mano id butu tiesiog exception padarytas jungtis? ar tokiu bairiu nera csgo. Jei nepaeis tai nepaeis, teks nezaist 😄 ka jau padarysi. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 6, 2021 @Bullzai gali padaryt jo paskyra whitelist? Zinau sita zmogu. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 7, 2021 Aš pamenu už ką tas ban. Jei nuo 2020 dar tas pats IP išsilaikė, tikrai ban nedings ir jokių ID į whitelist nedėsiu. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 7, 2021 1 valandą prieš , Bullzai said: Aš pamenu už ką tas ban. Jei nuo 2020 dar tas pats IP išsilaikė, tikrai ban nedings ir jokių ID į whitelist nedėsiu. as si zmogu kuris kuria tema pazystu, irl irgi esu sutikes. Zinau kad jis nera TAS asmuo kuris banintas. Aplinkybiu nezinau kodel jis ar kartu gyvena ar mokosi kad naudoja ta pati ip adresa, bet nera same person. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 7, 2021 Remiuosi savo nuoziura, nuemu ip bana, tikekimes nepasigailesiu. Jei kiltu problemu vel, i discorda. Gero zaidimo. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites