★ Qɪᴋ 0 Parašė Rugsėjo 11, 2021 Tomas (tombot) keitinėja vardą su bindu, ir taip spamina chatą. 16:20 Public (inferno). Kovalskis jį gina, sako jam pxj nieko nebus už tai. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
♛ Kovalski ♛ 68 Parašė Rugsėjo 11, 2021 Aš tomui keičiu nicką, o jis atgal, koks čia ginimas? :(( Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Rugsėjo 11, 2021 Nepameni ką sakei? "Man pxj nieko nebus" Ir toliau spaminot. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
♛ Kovalski ♛ 68 Parašė Rugsėjo 11, 2021 @Tomas ar aš taip sakiau? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Rugsėjo 11, 2021 Pasijungi demo ir pamatai, kad sakei. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Rugsėjo 11, 2021 6 minutes ago, ♛ Kovalski ♛ said: @Tomas ar aš taip sakiau? Išgėre dažnai nesąmoniu prišneka Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
♛ Kovalski ♛ 68 Parašė Rugsėjo 11, 2021 4 minutes ago, Tomas said: Išgėre dažnai nesąmoniu prišneka ypač tomas girtas nesamones šneka Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Rugsėjo 11, 2021 Just now, ♛ Kovalski ♛ said: ypač tomas girtas nesamones šneka Aš: Tu: Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
♛ Kovalski ♛ 68 Parašė Rugsėjo 11, 2021 1 minute ago, Tomas said: Aš: Tu: Ambalas greit kristum 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Rugsėjo 11, 2021 Abu sudrausminsiu i pm. Jei pasikartos bus imtasi rimtesniu veiksmu, kadangi pirmas kart kad kazkas skustusi, apseisime zodiniu ispejimu. Tema rakinu. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites