IGNN1S 弐 301 Parašė Rugpjūčio 12, 2018 Padarykit forume šaukyklą, kartais pabazarint norisi, aišku padarykit, jog už rašymą šaukykloje neduotų kreditų. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Rugpjūčio 12, 2018 Jo butu gerai kaip pirma karta atejau i sita foruma ieskojau saukyklos bet neradau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugpjūčio 14, 2018 On 2018-08-12 at 13:33, Swagger69 said: Jo butu gerai kaip pirma karta atejau i sita foruma ieskojau saukyklos bet neradau. nu, pabazarint tai norisi Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Rugpjūčio 14, 2018 čia aš vienas nežinau kas ta šaukykla? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugpjūčio 14, 2018 Šaukykla apmarins forumą, o ir taip nėra labai gyvibingas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugpjūčio 14, 2018 neapmarins, kaip tik kai kurie ir susirinks pachatint Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Rugpjūčio 14, 2018 Turim pas save forume saukykla, blogo ji nieko nedaro. Jos nebuvimas tikrai neskatina zmoniu postint paciame forume, nes gi paplepet tenori zmogenai. Idek, jeigu neklystu pradzioje jinai egzistavo? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugpjūčio 15, 2018 Prieš 3 ar 4 metus jinai tik buvo. Dar pažiūrėsiu dėl tos šaukyklos. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
KYS 6 Parašė Rugpjūčio 15, 2018 mano nuomone ji nereikalinga 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugpjūčio 15, 2018 4 valandas prieš , KYS said: mano nuomone ji nereikalinga Argumentuok, kodėl jos nereikia. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dovydas☺ 2 Parašė Rugpjūčio 16, 2018 mano manymu tavo pasiūlymas man kaip ir 50/50. Nes kažkaip abejoju jog toj šaukykloj kas susirinktu. Nebent tik pačioj pradžioj kol ji būtu, o poto ir pats žinai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Benzelinas 10 Parašė Rugpjūčio 17, 2018 Jeigu norit pašnekėt su kitais žaidėjais, geriau būtų nueit į serverio discord'ą ir ten šnekėtis. Manau net nėra prasmės čia šaukyklą kurt, kai žmonės gali naudotis tuo, ką jie turi dabar. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites