Erikuzas 0 Parašė Liepos 17, 2018 Pastebėjau, kad Wc3 servę nėra visu gloves gal butų galima idėt Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 17, 2018 Aplamai reikėtų atnaujinti skinus ir įdėti naujus, nes per tiek laiko išėjo 1, 2 o gal net ir daugiau dėžių @Bullzai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mustang 1 Parašė Liepos 17, 2018 Nemanau still dauguma naudoja old scholl skinus nes jie geriau atrodo o nauji skin gali sakyt ant prikolo padaryti Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BurgerKing 6 Parašė Rugpjūčio 6, 2018 On 7/18/2018 at 12:37 AM, Mustang said: Nemanau still dauguma naudoja old scholl skinus nes jie geriau atrodo o nauji skin gali sakyt ant prikolo padaryti yra ten vienas antras gražus iš naujų bet visi kiti konkretus šūdai +1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Bet bent naujus knife galetu priaddint Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GrandPriest 0 Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Manau būtu gerai įkelti,ir naujus peilius.Būtų,labiau paįvairintas serveris Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Rugpjūčio 7, 2018 ikelt reikia, pasigedome naujoviu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugpjūčio 8, 2018 Easier said than done. Pažiūrėsiu ką išeis padaryt. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Rugpjūčio 10, 2018 (redaguota) Mano nuomonę, tai skin'ai tik beverčiai pixel'iai ir nematau tikslo juos atnaujinti. Redaguota Rugpjūčio 10, 2018 Phat_Kunt Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukas 9 Parašė Rugpjūčio 10, 2018 2 hours ago, Phat_Kunt said: Mano nuomonę, tai skin'ai tik beverčiai pixel'iai ir nematau tikslo juos atnaujinti. Nesakyk taip Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Rugpjūčio 10, 2018 30 minutes ago, Lukas said: Nesakyk taip Aš tik sakau savo nuomonę. Neverta dėti naujų skinų į serverį, nes maži vaikai ateina ir rėkia ant tavęs: "O, tu naudoji /ws, koks tu ūbagas". 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Rugpjūčio 10, 2018 4 valandas prieš , Phat_Kunt said: Aš tik sakau savo nuomonę. Neverta dėti naujų skinų į serverį, nes maži vaikai ateina ir rėkia ant tavęs: "O, tu naudoji /ws, koks tu ūbagas". žinai, kitam ir tokios pačios spalvos visi drabužiai tiktų. bet, dauguma žiūri į tai kas naują, traukia akį. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Rugpjūčio 11, 2018 10 hours ago, Ti ti ri Dora said: žinai, kitam ir tokios pačios spalvos visi drabužiai tiktų. bet, dauguma žiūri į tai kas naują, traukia akį. Aš nesakau, kad skin'ai blogai. Aš tik sakau, kad maži vaikai susirenka serveryje ir rėkia ant tavęs, kad tu ūbagas. Nors skin'us tiem vaikam perka tėvai... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Rugpjūčio 11, 2018 2 valandas prieš , Phat_Kunt said: Aš nesakau, kad skin'ai blogai. Aš tik sakau, kad maži vaikai susirenka serveryje ir rėkia ant tavęs, kad tu ūbagas. Nors skin'us tiem vaikam perka tėvai... protingas tėvas, tokių nesamonių nepirktu ne vienam vaikui. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugpjūčio 11, 2018 Prieš 1 Valandą, Ti ti ri Dora said: protingas tėvas, tokių nesamonių nepirktu ne vienam vaikui. protingas sūnus tėvų to neprašytų. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Rugpjūčio 12, 2018 19 hours ago, Ti ti ri Dora said: protingas tėvas, tokių nesamonių nepirktu ne vienam vaikui. Protingas tėvas ar ne. Vistiek perka. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites