IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 17, 2018 Ne vienam forume mačiau, jog surinkus tam tikrą pranešimų skaičių (300 arba 500), galima pasikeisti savo profilio rangą forume, manau būtų neprošal ir šiam projektui. Pasikeisti būtų galima taip: Paskyros nustatymai > „Žaidėjo sugalvotas rangas“ ir ten įvedame tekstą. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mustang 1 Parašė Liepos 17, 2018 Manau nebloga ideja bet ar si ranka tures daugiau zmoniu nes mazai kas cia postina Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Baudėjjas 2 Parašė Liepos 17, 2018 Mustango tiesa,tiesiog atsiras labai daug forumo posteriu ir nors kai dabar yra free vip paslaugos,bus lengvai gaut toki dalyka,as sutinku ,kad butu toks dalykas,bet labiau noreciau,kad kokius nors medalius idetu.. arba kazkokia nors veikla nauja forume,kad butu daugiau aktyviu vartotoju,daugiau zmoniu ir daugiau malonaus bendravimo. -> 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 17, 2018 (redaguota) 2 minutes prieš, Baudėjjas said: Mustango tiesa,tiesiog atsiras labai daug forumo posteriu ir nors kai dabar yra free vip paslaugos,bus lengvai gaut toki dalyka,as sutinku ,kad butu toks dalykas,bet labiau noreciau,kad kokius nors medalius idetu.. arba kazkokia nors veikla nauja forume,kad butu daugiau aktyviu vartotoju,daugiau zmoniu ir daugiau malonaus bendravimo. -> Na, kas moka normaliai postinti, tai ir gaus tą ranką, pavyzdžiui - aš, netoli 400 pranešimų, nei vieno bereikšmio, 0 įspėjimų. O medalių nereikia, nes yra garbės lenta ir kas gauną kokį apdovanojimą rodo ant parašo (pas mane yra). Redaguota Liepos 17, 2018 IGNN1S 弐 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Liepos 18, 2018 Tegul deda prie tos pacios tasku sistemos uz kuria vip leidzia isigyti. Bus motyvacija zaidejam ir kitko siekti forume. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 18, 2018 16 minutes prieš, Deivius1 said: Tegul deda prie tos pacios tasku sistemos uz kuria vip leidzia isigyti. Bus motyvacija zaidejam ir kitko siekti forume. Gali būti ir taip, irgi neprošal. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dovydas☺ 2 Parašė Liepos 19, 2018 Opa gera įdėja, aš už tokia įdėja būčiau. +rep Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites