★ Rimtaz Kentaz ★ 0 Parašė Gegužės 7, 2021 https://steamcommunity.com/profiles/76561199037914479/ Nubaudė 20:00 2021/05/07 Deagle only fy_pool_day_vim Banino: Ka$haras Situacija iš mano pusės: Saudziausi tam mape nuėjau link tos vietos kur tunelis (+ - t side gale dešinėj ct side kairei) šaudžiausi ten man pataikė per sieną hs aš jam atgal pataikiau iš ten kur atskrido kūlką tada bųdamas mažiau nei 50hp išgirdau kaip 2-3 žmonės bėgo link manęs iš kairės ir aš apsisukęs bėgau ten ir pradėjau šaudyti baigęs round nenušoviau nei vieno pyst perma ban už wh Thats all tikrinkite demo viską ner jokių wh nieko daugiau nebeturiu ką pasakyti antras banas free už wh 4 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ka$haras 148 Parašė Gegužės 7, 2021 "Aš šiaip geras vaikinas, truputį per sieną į galvą nusitaikęs pašaudau, bet šiaip viskas tvarkoj, o ką negalima? Taigi visi taip daro?" Stebėtas ilgą laiką buvai, ne pagal vieną epizodą buvo viskas nuspręsta. 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
--->>>[S]aVa[S]<<<--- 35 Parašė Gegužės 7, 2021 (redaguota) free Redaguota Gegužės 7, 2021 --->>>[S]aVa[S]<<<--- 1 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Gegužės 7, 2021 (redaguota) Redaguota Gegužės 7, 2021 Tomas 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Rimtaz Kentaz ★ 0 Parašė Gegužės 7, 2021 "Ilga laiką stebėtas" dabar per demo parodyk kur wh nunu kur? Niekur nes ausines aš gal yperku ir turiu game sence geresni ir nereiškia kad tai wh. 5 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
--->>>[S]aVa[S]<<<--- 35 Parašė Gegužės 7, 2021 Just now, ★ Rimtaz Kentaz ★ said: "Ilga laiką stebėtas" dabar per demo parodyk kur wh nunu kur? Niekur nes ausines aš gal yperku ir turiu game sence geresni ir nereiškia kad tai wh. aš su garsu matau per sienas 4 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Rimtaz Kentaz ★ 0 Parašė Gegužės 7, 2021 Haha kaip juokinga per sienas šaudo tai atsisaudau b*t Competitive prefirini per walbang spotus ir ką bana duoda? Ne. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kimetsu かまどタンジロ 72 Parašė Gegužės 7, 2021 Prieš 1 Valandą, ★ Rimtaz Kentaz ★ said: Haha kaip juokinga per sienas šaudo tai atsisaudau b*t Competitive prefirini per walbang spotus ir ką bana duoda? Ne. Manau savo atsišaudymus gali neštis kitur. Nusprendė taip ne vienas žmogus. Good luck! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gegužės 10, 2021 Siuksle jau gavo vaca, priziuretojas @Ka$haras nicely done. 2-3d sutaupei mums, padedant atsikratyt siuksle. Tema rakinu 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites