gustasxox 1 Parašė Balandžio 9, 2021 Paėmė užbanino, dėl to kad kažkokoio ac nepateikiau, nes naujas profilis... Falc On'ai, tau su galva viskas gerai? Gal pabandyk paną susirast, nereiks kabinėtis prie bernų. Ateinu vakarais pažaist, aš pusės visko nežinau tam game aš net nežinau ką reiškia tas ac ir kaip tą padaryt. tai ne paėmė užbanino didžiavyris. Mano galva jei tau kažką reiktu pasižiūrėt, tą galėtum padaryt, o ne prašinėt... Adminas 😄 žaidėjus iš serverio išmetinėja. Susireikšmint reiktu mažiau Sėkmės! Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
falcON? 4 Parašė Balandžio 9, 2021 3 kartus paprašiau main account, 3 kartus paaiškinau kas tai yra, 3 kartus paaiškinau, kodėl man to reikia ir susilaukiau ignoro. Kuris čia iš mūsų susireikšminęs??? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Balandžio 10, 2021 Dabar gali atprivatinti paskyra kad matytume valandas, taipogi pateikt main jei turi toki. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
gustasxox 1 Parašė Balandžio 11, 2021 On 4/10/2021 at 5:38 AM, Deivius1 said: Dabar gali atprivatinti paskyra kad matytume valandas, taipogi pateikt main jei turi toki. nustačiau visur public, bet nežinau ar čia tai ko reikia, čia steam paskyroj kaip suprantu tuos pakeitimus reik daryt Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Balandžio 12, 2021 Nezaidzia taip zmones su 200h. Laukiam main paskyros. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
gustasxox 1 Parašė Balandžio 14, 2021 tai ok, kaip tą padaryt? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Balandžio 14, 2021 Įkelt čia tą .exe programėlę, kuri kartais padeda pašaudyt csgo, patikrinsim ar nebuvo naudota pas mus serveriuose. 4 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Balandžio 15, 2021 14 valandas prieš , gustasxox said: tai ok, kaip tą padaryt? Prisijungi i main paskyra su kuria anksciau zaisdavai, nuejas i profili nusikopijuoji jos nuorada ir imeti cia. Simple Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
gustasxox 1 Parašė Balandžio 15, 2021 8 hours ago, Deivius1 said: Prisijungi i main paskyra su kuria anksciau zaisdavai, nuejas i profili nusikopijuoji jos nuorada ir imeti cia. Simple https://steamcommunity.com/profiles/76561198874936922/ Taip? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
gustasxox 1 Parašė Gegužės 18, 2021 Tai atblokuosit? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites