LukaZ 1 Parašė Kovo 22, 2021 Mane uzbanino uz wh jau praejo kaskur 4-5 menesiai nuo bano, tai noreciau atsiprasyti uz ka as padariau, ir gauti unbana Prasau. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 22, 2021 6 valandas prieš , LukaZ said: Mane uzbanino uz wh jau praejo kaskur 4-5 menesiai nuo bano, tai noreciau atsiprasyti uz ka as padariau, ir gauti unbana Prasau. 2 menesiai 2 dienos* 6 valandas prieš , LukaZ said: Mane uzbanino uz wh jau praejo kaskur 4-5 menesiai nuo bano, tai noreciau atsiprasyti uz ka as padariau, ir gauti unbana Prasau. Atsiprasai tik todel nes tik dabar gavai VACA (pries 2d). 6 valandas prieš , LukaZ said: Mane uzbanino uz wh jau praejo kaskur 4-5 menesiai nuo bano, tai noreciau atsiprasyti uz ka as padariau, ir gauti unbana Prasau. 6 valandas prieš , LukaZ said: Mane uzbanino uz wh jau praejo kaskur 4-5 menesiai nuo bano, tai noreciau atsiprasyti uz ka as padariau, ir gauti unbana Prasau. Juokus padejus i sali, jei isties jautesi blogai prisidirbes ir sugadines zaidima simtiem kitu, gali issipirkti unbana ir sugryzt i zaidima su pazadu kad neatsiras daugiau vacintu paskyru, itarimu kad cheatini etc. Jei sutinki, kreipkis i discorda bulziaus: bullzai #0652 O taip, suteikt free unbano tikrai neapsimoka ir nematau prasmes, per anksti spresti ar tu pasikeitei ir ar tai nepasikartos, o pazaduku mes mateme tikrai dideli kieki. Jei labai nori free unbano, rastelk po nauju metu, jei netures turima paskyra tavo vaco, galesim pakalbeti tada del sanso. Sekmes dribsni 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LukaZ 1 Parašė Kovo 24, 2021 ai pisk nx geriau atsibaninsiu savaip 3 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Purple 8 Parašė Kovo 24, 2021 2 valandas prieš , LukaZ said: ai pisk nx geriau atsibaninsiu savaip Truputi pagarbos, jaunuoli Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LukaZ 1 Parašė Kovo 24, 2021 pisk nahui gejau 4 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kimetsu かまどタンジロ 72 Parašė Kovo 24, 2021 2 valandas prieš , LukaZ said: pisk nahui gejau Šitas rimtas. Nesiraukit. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LukaZ 1 Parašė Kovo 24, 2021 ciulpk man byby daune 3 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
waldowas 1 Parašė Kovo 24, 2021 Jau manau galima rakinti tema :Ddddddddd uzteko kiek pamatem 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Kovo 24, 2021 Ir daugiau mes no nebepamatysim *THE END* 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 25, 2021 Siuksliukas lieka uzbanintas. Uzbaninu ir forume, taipogi bachuru projekte. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites