LTU Geimer280 21 Parašė Birželio 6, 2018 Žodžiu buvo taip, vakar aš žaidžiau su Marijampoliečiu, Ignnoiu vimo surf serveri ir tuomet Marijampolietis ignni užnervavo ir ignnis dėjo Marijampoliečiui 12000min. mute ir gag 12000min. PRAŠAU NUIMTI IGNNIUI PRIŽIURĖTOJA Tikiusi mane supratot 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 6, 2018 (redaguota) tavo įsakymas bus išklausytas Redaguota Birželio 6, 2018 IGNN1S 弐 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Birželio 6, 2018 (redaguota) Pizdec, koks tavo reikalas, jei Marijampoliečiui tai būtų problema, būtų seniausiai parašęs. Tai ko tu dabar kiši savo trigrašį į ne savo reikalus? Redaguota Birželio 6, 2018 DCRE 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
InvisioN TheRust.LT 16 Parašė Birželio 6, 2018 5 minutes prieš, DCRE said: Pizdec, koks tavo reikalas, jei Marijampoliečiui tai būtų problema, būtų seniausiai parašęs. Tai ko tu dabar kiši savo trigrašį į ne savo reikalus? nesikeikite prasyciau 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LTU Geimer280 21 Parašė Birželio 6, 2018 31 minutes prieš, DCRE said: Pizdec, koks tavo reikalas, jei Marijampoliečiui tai būtų problema, būtų seniausiai parašęs. Tai ko tu dabar kiši savo trigrašį į ne savo reikalus? Marijampolietis manes papraše. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Birželio 6, 2018 Kaip matau vaikų darželis dar vis vyksta čia 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Birželio 6, 2018 57 minutes ago, Danny'F said: Kaip matau vaikų darželis dar vis vyksta čia Vyksta kolega, vyksta. Tai va grįžk į serverį pretenduok į priž ir daryk tvarką. (Beto seniai matytas labai, linkejimai tau.) 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Birželio 9, 2018 On 06/06/2018 at 2:16 PM, Tomas said: Vyksta kolega, vyksta. Tai va grįžk į serverį pretenduok į priž ir daryk tvarką. (Beto seniai matytas labai, linkejimai tau.) Ir tau linkėjimai kolega apsilankyt tai tikrai reikės neužilgo, jau pasiilgau visų Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LTU Geimer280 21 Parašė Birželio 10, 2018 On 2018-06-06 at 11:50, LTU Geimer280 said: Žodžiu buvo taip, vakar aš žaidžiau su Marijampoliečiu, Ignnoiu vimo surf serveri ir tuomet Marijampolietis ignni užnervavo ir ignnis dėjo Marijampoliečiui 12000min. mute ir gag 12000min. PRAŠAU NUIMTI IGNNIUI PRIŽIURĖTOJA Tikiusi mane supratot Jau nebesvarbu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Birželio 10, 2018 Išviso kiek tu gali spaminti i ta foruma bbd... verkia ir verkia nesustodamas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites