DCRE 149 Parašė Birželio 12, 2017 SpecAdmin Alexas, surf training serveryje daro nesamones. Tai yra tikrai ne pirmas kartas. Už tai, kad jį kill, jis slay ir dar kickino. Ne man vienai, ir kitam žaidėjui, bet nespejau ss, nes gavau kick. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=945323395 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Birželio 12, 2017 (redaguota) Kiek žinau, jis pastoviai ten kažką ale nokill zoną daro ant T2, kažkokioms fkin vestuvėms. IR TAI NE PIRMAS KARTAS, kaip gaunu nusiskundimų kaip juos slay`iną, kickiną ir pnš.. Nežinau, mano nuožiūra reikia uždėt baną dienai, kad pamoką išmoktu. Aš jam buvau sakes, kad tokių nesamonių nedarytu. Redaguota Birželio 12, 2017 Ti ti ri Dora 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukas 9 Parašė Birželio 12, 2017 Taip durnavojau su privilegijom, debilas buvau. Jeigu reikia duoti man ban, arba atimti SpecAdmin, tada suprasiu. Daugiau tikrai to nedarysiu, man paciam sitos nesamones atsibodo. Galit duot man bana porai dienu, jeigu pades. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 12, 2017 Viskas bus pagal taisykles. Privilegijos nuimtos + ban 1d. +5 Kreditai DCRE už tvarkos palaikymą serveryje. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 15, 2017 Tema nebeaktyvi diskusijoms. Tema rakinama. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites