Anubis ☂ 0 Parašė Lapkričio 27, 2020 (redaguota) Retrying public(91.211.247.234:27019) ... Banned by server Tesiog is lempos neeina prisijungt.. 🙂 https://steamcommunity.com/profiles/76561199056896319/ Redaguota Lapkričio 27, 2020 Anubis ☂ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Lapkričio 27, 2020 Bano jokio nematau. Jei nesusitvarkytu iki vakaro, tagink bulzaju sitoj temoj su @ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Lapkričio 27, 2020 Buvai gal vote kickintas / banintas? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Anubis ☂ 0 Parašė Lapkričio 28, 2020 Nebuvau.. tesiog bandziau prisijungt ir va taip rode 😕 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beibis 0 Parašė Lapkričio 30, 2020 Sveiki, buvau užbanintas Vimo.lt AWP serve už tai kad buvau įtartinas dėl Wallhack, nors WH net neturiu ir nenaudoju. Norėčiau būti atbanintas. Ačiū už supratingumą. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Lapkričio 30, 2020 47 minutes prieš, Beibis said: Sveiki, buvau užbanintas Vimo.lt AWP serve už tai kad buvau įtartinas dėl Wallhack, nors WH net neturiu ir nenaudoju. Norėčiau būti atbanintas. Ačiū už supratingumą. Kaip matau - Taip, ban'as su ne tokiu reason'u matyt norėjo banint 10min, o išėjo priešingai. Taigi dėl to ban'ą nuimu, plius susisieksiu artimiausiu laiku su tave nubaudusiu administratoriumi ir pakalbėsiu dėl šio įvykio. P.S. Kitą kartą būtų malonu, kad į atitinkamą temą parašytum visa tai... O ne kitų žmonių temose klaidžiotum ir rašytum, yra tam tikros sukurtos temos, kurias pastoviai tikrinam. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites