:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 tavo pingas buvo stabilus 90+ iki 130. As stebejau. Googlinu, matau kad daug kam buna su demo problemu nes dabar sita demo ir man nebepaleidzia.. Nezinau net ka pasakyt. Matyt tau pasiseke, bet as vistiek turiu aki ant taves, itartinas tu man su tuo savo magnetu ir stovejimu bazei kai tik pradejau spectating, sakyk ka nori. Plius dar pradejai gryba pjaut iskart ant spectato, nzn seniuk, nzn.. Laukiam jei kam pavyks paleist demo nes ziuriu ne tik man nepasiledzia dabar. Pagooglinsiu, ziuresim, jei ka rytoj nuimsim. But still I've got my eye on you Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gegužės 13, 2018 1 minute prieš, Džėkas. said: įkelkit normaliai nufilmuota video, nes dabar nieko neišeina, nes fail'ą pakeičiau i vlc ir neina dem padaryt Į JOKĮ VLC KEIST NEREIKIA! turi būt .dem failas. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Džėkas. 3 Parašė Gegužės 13, 2018 Gyvenime demo nebuvau pasileidęs ir realiai nieks čia tavęs neklausė tavo nuomonės cya Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Džėkas. 3 Parašė Gegužės 13, 2018 tuoj jau žiuriu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gegužės 13, 2018 Dabar, Džėkas. said: Gyvenime demo nebuvau pasileidęs ir realiai nieks čia tavęs neklausė tavo nuomonės cya Man patinka kaip tu kitiems sakai neišsakyti jų nuomonės (Beje, tu tai pasakei prižiūrėtojui ) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 per ka paleidai, kad kitiems butu imanoma? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Džėkas. 3 Parašė Gegužės 13, 2018 Pasakyčiau nors ir savininkui, kažką tai keičia? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Gegužės 13, 2018 1 minute prieš, Džėkas. said: Pasakyčiau nors ir savininkui, kažką tai keičia? Požiūri į tave. Sakyk, gal ir nepaleis iš to ban`o 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 Tai sakyk per ka ziuri, mum gi visiems idomu pamatyt. Ko dabar pariniesi viskas gi gerai yr seni Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MArkyzass 15 Parašė Gegužės 13, 2018 Tigre nx tu vapse cia kisiesi? o tau Nikotinai tai tsg turiu pasakyti kad mes su juo ilgai bendrauju ir as esu 100% uztikrinas kad jis nehackina tai su tokiais blet savo ''sustojo spawne ir atsisuko staigiai'' blet nestebini joks jis cheateris atsimerk tu kurva man jau blet nervai nelaiko einam pasneketi per discorda blet nrml kai bahurai pakalbesim be jokiu cia forumu. O dabar sedi cia ir ''Tigre'' blet servo grazuole matai mandavoske gina blet didvyre jau taip blet atsibodo kai tu visur kisiesi Tigre visi blet sako kad tu visiem uzpisi. zdz blet as cia islieju savo nervus nes pize su tokiais bajeriais tai... as einu dbr ble i serva paprasau kad su dideliu pingu zmogus sustotu ir greit apsisuktu ir pisiu jam permenent bana kurva.. nu kurva ngl tokia logika blet pz. Zajibal mane tikie protinguoliai arba kaip tigre protinguoles atsiranda kurva ir pisa prota. Ai nx varau as kaska vertingesnio padaryti o ne kaskokiai debilu poreliai moralus skaityti. 2 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Džėkas. 3 Parašė Gegužės 13, 2018 Demo pražiūrėtas nuo pradžiu iki galo, nieko nematau čia fishy, galbūt kai lag'as atrodo kitaip. Lauksim "kitų" nuomonės, nes nematau čia jokio "aim magnet" ar kaip ten sakiai. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MArkyzass 15 Parašė Gegužės 13, 2018 1 minute prieš, MArkyzass said: Tigre nx tu vapse cia kisiesi? o tau Nikotinai tai tsg turiu pasakyti kad mes su juo ilgai bendrauju ir as esu 100% uztikrinas kad jis nehackina tai su tokiais blet savo ''sustojo spawne ir atsisuko staigiai'' blet nestebini joks jis cheateris atsimerk tu kurva man jau blet nervai nelaiko einam pasneketi per discorda blet nrml kai bahurai pakalbesim be jokiu cia forumu. O dabar sedi cia ir ''Tigre'' blet servo grazuole matai mandavoske gina blet didvyre jau taip blet atsibodo kai tu visur kisiesi Tigre visi blet sako kad tu visiem uzpisi. zdz blet as cia islieju savo nervus nes pize su tokiais bajeriais tai... as einu dbr ble i serva paprasau kad su dideliu pingu zmogus sustotu ir greit apsisuktu ir pisiu jam permenent bana kurva.. nu kurva ngl tokia logika blet pz. Zajibal mane tikie protinguoliai arba kaip tigre protinguoles atsiranda kurva ir pisa prota. Ai nx varau as kaska vertingesnio padaryti o ne kaskokiai debilu poreliai moralus skaityti. ( visas textas blet, nx bet kaip ir sakiau islieju nervus) 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gegužės 13, 2018 (redaguota) 3 minutes prieš, MArkyzass said: Tigre nx tu vapse cia kisiesi? o tau Nikotinai tai tsg turiu pasakyti kad mes su juo ilgai bendrauju ir as esu 100% uztikrinas kad jis nehackina tai su tokiais blet savo ''sustojo spawne ir atsisuko staigiai'' blet nestebini joks jis cheateris atsimerk tu kurva man jau blet nervai nelaiko einam pasneketi per discorda blet nrml kai bahurai pakalbesim be jokiu cia forumu. O dabar sedi cia ir ''Tigre'' blet servo grazuole matai mandavoske gina blet didvyre jau taip blet atsibodo kai tu visur kisiesi Tigre visi blet sako kad tu visiem uzpisi. zdz blet as cia islieju savo nervus nes pize su tokiais bajeriais tai... as einu dbr ble i serva paprasau kad su dideliu pingu zmogus sustotu ir greit apsisuktu ir pisiu jam permenent bana kurva.. nu kurva ngl tokia logika blet pz. Zajibal mane tikie protinguoliai arba kaip tigre protinguoles atsiranda kurva ir pisa prota. Ai nx varau as kaska vertingesnio padaryti o ne kaskokiai debilu poreliai moralus skaityti. Ačiū už komplimetus ir tavo gramatika tiesiog nuostabi. Kiekvienas žaidėjas gali išsakyti savo nuomonę forume, tam jis ir yra sukurtas, viskas ką dariau, tai norėjau padėti Redaguota Gegužės 13, 2018 DCRE Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 Prigerei seni? ar kas cia tau yra? Ko taip pratrukai Nori pakalbet, nieko pries, aisku iksart jauciasi amziaus skirtumas Matau pats protingas esi.. Tai pakomentuok demo seni, mes visi norim izgirsti tave Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MArkyzass 15 Parašė Gegužės 13, 2018 Dabar, DCRE said: Ačiū už komplimetus ir tavo gramatika tiesiog nuostabi. Kiekvienas žaidėjas gali išsakyti savo nuomone forume, tam jis ir yra sukurtas, viskas ką dariau, tai norėjau padėti ''PADEJAJA'' didziausia bl.. nepyk perdaug bet blet sakau tokie nervai o del rasymo tai Airijoi givenu jau 5 metus taip kad del to nepisk proto dar netaip nupuses kur kaikurie lietuciai gyvenantis Airijoje. 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MArkyzass 15 Parašė Gegužės 13, 2018 2 minutes prieš, | N1KoT1N said: Prigerei seni? ar kas cia tau yra? Ko taip pratrukai Nori pakalbet, nieko pries, aisku iksart jauciasi amziaus skirtumas Matau pats protingas esi.. Tai pakomentuok demo seni, mes visi norim izgirsti tave nesiruosiu junktis as to tavo demo niekada nebandes ir man vps neidomu tsg sakau kad jisai nehackina as tau ta garantuoju bl o keik girdejau tai tau 19 ir jei tai tiesa tai ira 4 metu skirtumas 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Gegužės 13, 2018 7 minutes prieš, MArkyzass said: Tigre nx tu vapse cia kisiesi? o tau Nikotinai tai tsg turiu pasakyti kad mes su juo ilgai bendrauju ir as esu 100% uztikrinas kad jis nehackina tai su tokiais blet savo ''sustojo spawne ir atsisuko staigiai'' blet nestebini joks jis cheateris atsimerk tu kurva man jau blet nervai nelaiko einam pasneketi per discorda blet nrml kai bahurai pakalbesim be jokiu cia forumu. O dabar sedi cia ir ''Tigre'' blet servo grazuole matai mandavoske gina blet didvyre jau taip blet atsibodo kai tu visur kisiesi Tigre visi blet sako kad tu visiem uzpisi. zdz blet as cia islieju savo nervus nes pize su tokiais bajeriais tai... as einu dbr ble i serva paprasau kad su dideliu pingu zmogus sustotu ir greit apsisuktu ir pisiu jam permenent bana kurva.. nu kurva ngl tokia logika blet pz. Zajibal mane tikie protinguoliai arba kaip tigre protinguoles atsiranda kurva ir pisa prota. Ai nx varau as kaska vertingesnio padaryti o ne kaskokiai debilu poreliai moralus skaityti. trauk tą savo snapą. jeigu banas free - pats prižiūrėtojas ir atbanins, o dabar laukiam demo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Gegužės 13, 2018 Cirkas live. Gribekit popkornus. Žodyną savo į servisą nuvežk, nes blemba daugiau 14 metų neduočiau, tokioms protingoms mintims :)) 3 minutes prieš, MArkyzass said: ''PADEJAJA'' didziausia bl.. nepyk perdaug bet blet sakau tokie nervai o del rasymo tai Airijoi givenu jau 5 metus taip kad del to nepisk proto dar netaip nupuses kur kaikurie lietuciai gyvenantis Airijoje. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 Seniuk tai jei tu nesiruosi nieko daryt tai kam tu isvis cia keli bangas ? man gal net 19 nera , tu tik nemusk.. Tai kad tu sackai man yra vienodai, tu gal gali yra Obama ar Merkel pazysti, jokio skirtumo, ka tu sakai yra gerai bet tai neikam nieko neirodo.. tai kad surask geresni argumenta Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MArkyzass 15 Parašė Gegužės 13, 2018 vps Nikotinai isnykes buvai ilgai dabar atejai Dabar, IGNN1S 弐 said: trauk tą savo snapą. jeigu banas free - pats prižiūrėtojas ir atbanins, o dabar laukiam demo ira tas tavo supistas demo blet ir ne man sakyk traukti snapa tigrei nes blet ta is niekur nieko rasineja o as uzstoju drauga. dar blet doros tik betruko nx. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 Kaip sage Dora Cirkas live! Laukiam per ka musu herojus paleido demo nes man kazko nebepasiledio... Ziurim visi ir sprendziam! Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MArkyzass 15 Parašė Gegužės 13, 2018 Igni ira tas demo kalbek laukiu tu gi pas mus blet dievas. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Levis #AntiBelov 0 Parašė Gegužės 13, 2018 JUS KURWA KANDONAI KA DAROT SERVE BROKEN PRIZIURETOJAI VAPSIE (NEVISI). TVARKYKIT SERVA NERVAS IMA BANINA BELEKA BELEKUR. IGNNIS NAHUI NESAMONES DARO KITI IRGI TASPATS. ****POPKORNAI VIETOJ**** Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 Tigre niekam nieko blogo nera padare, ko jus taip prikibot?:| Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Džėkas. 3 Parašė Gegužės 13, 2018 Į šikną lenda visiem, visi jau pastebėjo ir nereikia čia prota knist, kad pats nematai. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites