csgolosejas 0 Parašė Spalio 19, 2020 Gavau kazkada senai bana neatsimenu uz ka ir dabar kai noriu prisijungti i serveri raso kad duplicate account ir duoda 2800 valandu po tiek laiko ateinu vel uz duplicate deda ir vis daugiau kiekviena karta. Name: WeaK steam: csgolosejas1 ID:STEAM_1:0:555054183 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Spalio 19, 2020 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Spalio 20, 2020 13 valandas prieš , csgolosejas said: Gavau kazkada senai bana neatsimenu uz ka ir dabar kai noriu prisijungti i serveri raso kad duplicate account ir duoda 2800 valandu po tiek laiko ateinu vel uz duplicate deda ir vis daugiau kiekviena karta. Name: WeaK steam: csgolosejas1 ID:STEAM_1:0:555054183 Sveikas Su sia paskyra kuria cheatinai ir jau turi vaca, taipogi reklamavai konkurentu projekta https://steamcommunity.com/profiles/76561198970527240 Paskyra tikrai tavo, gali nepradet "brolis, pavogta paskyra, draugas" Ka turi pasakyt del jos? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
csgolosejas 0 Parašė Spalio 20, 2020 Tai as ten labai senai gavau bana uz cheatus o pareklamavau netycia nes nenusiemiau nicko man atrodo kiek atsimenu tai neiseinu nuimti bano? As taip noriu su draugais ten pazaisti. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Spalio 20, 2020 4 mėnesiai tikrai nėra "labai senai" Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Spalio 20, 2020 4 mėn mizeris yra. Aš pamenu ką mano mamukas pietums kepė kai man 4 metai buvo! Ir kad po Tomo ir Džerio cartoon rodė cow and chicken nuobodžia seriją per Cartoon Network. I'm not kidding tho 😁 1 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Spalio 20, 2020 Eik tu! Aš tai atsimenu kaip po mokyklos bėgdavau namo, kad suspėčiau pamatyt avatarą 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
csgolosejas 0 Parašė Spalio 20, 2020 Kaip suprantu neatbaninsite? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Spalio 20, 2020 2 valandas prieš , ValcoNN said: Eik tu! Aš tai atsimenu kaip po mokyklos bėgdavau namo, kad suspėčiau pamatyt avatarą aš bėgdavau tik dėl dragon ball'o pradinėse klasėse 😄 Prieš 1 Valandą, csgolosejas said: Kaip suprantu neatbaninsite? Jei nori tartis dėl unban, rašyk į PM man. Kol kas nesimato kodėl turėtume atbanint Tave. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites