Jump to content
Karolis - Blogas Dėdė

nusiskundimas prižiurėtoju sonys

Recommended Posts

Kodėl sonys pastoviai išskirinėja? Žaidėm funą ir aš pastrigau vienoj vietoj, paprašiau mane nutelinti iki jo ir jis tiesiog ignoravo ir sakė, kad netelins ir mane nuslayino. Tada kitą roundą prisijungė Meh ir jis toje pačioje vietoje užstrigo kur ir aš praeitame rounde. Jis paprašė, kad jį atitelintų ir jį nutelino. Tuomet paklausiau kodėl tu išskirinėji žaidėjus ir manęs netelinai o jį telinai. ir jis pasakė "aš neprivalau telint tavęs". Ir tas pats buvo su Marinuotas agurkėlis žaidėju jo netelino, o mehą telino. Todėl agurkėlis irgi nustebo kas čia per nesąmonė. Žinau gal ir čia smulkmena, bet jei taip irtoliau tai gali mažėt žaidėjų arba visi nusiskundimus rašys.
        Ai ir taip pat, kad pasakiau sonys, kad bus pasakytas poelgis šitas tavo jis sakė, kad nuims man spec adminą, where is reason?

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Man sarmata net atrašinėt į šitą temą, tu sugaišai 10 minučių savo laiko maigydamas klaviatūra čia, jog tavęs nenutelinau? Aš galiu begales priežasčių sugalvoti kodėl tavęs netelinau: nemačiau, nenorėjau, negalėjau, nemokėjau. Tačiau esmės tai nekeičia - tu nesi pasaulio bamba ir aš neturiu šokti pagal tavo dūdelę ir norus. Sėkmės žaidime, jaunuoli ❤️  

Redaguota sonys

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Tokiu atveju reiktų arba visus, arba nei vieno, nes būtent tie žmonės, kurie nebus atitelinti bus supykę, o to galima išvengti.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Atsakyti

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...