Karolis - Blogas Dėdė 4 Parašė Gegužės 6, 2020 Kodėl sonys pastoviai išskirinėja? Žaidėm funą ir aš pastrigau vienoj vietoj, paprašiau mane nutelinti iki jo ir jis tiesiog ignoravo ir sakė, kad netelins ir mane nuslayino. Tada kitą roundą prisijungė Meh ir jis toje pačioje vietoje užstrigo kur ir aš praeitame rounde. Jis paprašė, kad jį atitelintų ir jį nutelino. Tuomet paklausiau kodėl tu išskirinėji žaidėjus ir manęs netelinai o jį telinai. ir jis pasakė "aš neprivalau telint tavęs". Ir tas pats buvo su Marinuotas agurkėlis žaidėju jo netelino, o mehą telino. Todėl agurkėlis irgi nustebo kas čia per nesąmonė. Žinau gal ir čia smulkmena, bet jei taip irtoliau tai gali mažėt žaidėjų arba visi nusiskundimus rašys. Ai ir taip pat, kad pasakiau sonys, kad bus pasakytas poelgis šitas tavo jis sakė, kad nuims man spec adminą, where is reason? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
sonys 9 Parašė Gegužės 6, 2020 (redaguota) Man sarmata net atrašinėt į šitą temą, tu sugaišai 10 minučių savo laiko maigydamas klaviatūra čia, jog tavęs nenutelinau? Aš galiu begales priežasčių sugalvoti kodėl tavęs netelinau: nemačiau, nenorėjau, negalėjau, nemokėjau. Tačiau esmės tai nekeičia - tu nesi pasaulio bamba ir aš neturiu šokti pagal tavo dūdelę ir norus. Sėkmės žaidime, jaunuoli ❤️ Redaguota Gegužės 6, 2020 sonys Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gegužės 6, 2020 Sonys - kiaule 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gegužės 6, 2020 Tokiu atveju reiktų arba visus, arba nei vieno, nes būtent tie žmonės, kurie nebus atitelinti bus supykę, o to galima išvengti. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites