DeltaMargo 0 Parašė Balandžio 13, 2020 (redaguota) Kinder STEAM_1:0:540269837 Doyle STEAM_1:1:527382015 Kinder accountas kuris gavo bana ir yra mano smurfo accountas Doyle yra mano pirmas accountas ir kuris gavo bana ir nesmurfintas Awp vimo, jei nemeluoju lego hd 2 Admina nzn Bana gavau uz duplicate bet visu pirma buvo taip, buvo mano pirmas accountas (Doyle) ir atejo mano buves supykes draugas https://steamcommunity.com/id/AGASAKAIKKK/ ir jis i chata rase kad as wallhackinu ir mane isbanino. Tada zaidziau su savo kitu accountu (Kinder) ir gavau bana uz duplicate. Redaguota Balandžio 13, 2020 DeltaMargo Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Balandžio 13, 2020 ir kodel, nerasei is karto, kad pirma ban neteisinga gavai? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Balandžio 14, 2020 Butum gaves bana, butum iskarto parases ir issiaiskines. Dabar speju rasai tik todel nes ant maino, ant kurio necheatinai gavai baniuka ;)?@Kingspaw Gal pameni sita veikeja? Dejai ban gal atsiminsi kaip kas. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DeltaMargo 0 Parašė Balandžio 14, 2020 As nemokejau ir nesupratau kur ka cia jungtis Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DeltaMargo 0 Parašė Balandžio 14, 2020 galvoju kad nesvarbu nes kitam accounte jau buvau zaides ir smurfines Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DeltaMargo 0 Parašė Balandžio 14, 2020 as nesuprantu kas per sistema, jei gerai zaidi, tai ir bana gauni wow Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites