dnew'as 0 Parašė Balandžio 4, 2020 Aš ne aimbotinu aš pasokau ir į galvą susprejinau o jei dėl afk ciuvu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
dnew'as 0 Parašė Balandžio 4, 2020 15 minutes prieš, Echo said: Mano rekcija Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Balandžio 5, 2020 https://vimo.lt/forums/topic/467-gavai-bausme-ka-daryt-how-to-file-a-complaint/#comments Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
m1sc 37 Parašė Balandžio 6, 2020 Pas tave berods 100valandu, acc be prime, šaudai kaip su aim assistu. Profilaktiškai užbaninau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
dnew'as 0 Parašė Balandžio 8, 2020 1metams Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Balandžio 8, 2020 Kadangi esi aklas ir nematai ka tau raso administratorius, numesiu ir as viena karta. Kitaip niekas i forumo tema neziures net sia Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites