GungShi 0 Parašė Kovo 29, 2020 piso gagga uz vapshie random reason ir gagas uz toki reason ? kas cia per serveris..... No words karocia. Ir iš discordo išmetė nes TIGRĖ psychė kaip visada HITMANAS tiesą sakė. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Kovo 29, 2020 Nesuprantu, nemoki tam pačiam poste paredaguot ir prirašyti savo nusiskundimus nekurdamas kitos temos? Silence prasileidai nuo @Deivius1 taip, kad nemanyk, jog free. Banas nuo manęs, nes mane įžeidei Vimo discorde, po to užmutinau tave ir visu gražumu atsiskleidei man į pm. Pats kaltas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GungShi 0 Parašė Kovo 29, 2020 1 minute prieš, DCRE said: Nesuprantu, nemoki tam pačiam poste paredaguot ir prirašyti savo nusiskundimus nekurdamas kitos temos? Silence prasileidai nuo @Deivius1 taip, kad nemanyk, jog free. Banas nuo manęs, nes mane įžeidei Vimo discorde, po to užmutinau tave ir visu gražumu atsiskleidei man į pm. Pats kaltas. Krw, krw negaliu . Top 1 sėdžiu, šita blet atsirado, o admino niekas negaus taip išeina (PER TAVE) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Kovo 29, 2020 Ar nori pasakyt, kad čia ne tu rašei? Gal katinas užlipo ant klaviatūros? Ar brolis parašė? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GungShi 0 Parašė Kovo 29, 2020 Krw per tave čia viskas zajebal nx 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Kovo 29, 2020 7 minutes ago, GungShi said: Krw, krw negaliu . Top 1 sėdžiu, šita blet atsirado, o admino niekas negaus taip išeina (PER TAVE) Sedėjimas tope papildomu teisiu neduoda 😄 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 29, 2020 "Herbis yra geras zaidejas" "Jis nera cheateris, jis tesiog gerai losia" "Jis netycia uzvede ant galvos per siena, jis ne cheatas" "tu prarasi spec admina" "Sks, tu sakei kad jis cheateris? kurva, nychuja" "na**ui tu ji isbaninai, jis normaliai losia, jis necheateris, jis necheateris seni" "seni tu durnas, karoce einu parasyt i foruma" "seni, man vapsie po*ui kad tu man dabar duodi ispejimus, supranti, tu gali dabar admin prarast" Pacitavau tavo zodzius is demo. Kalbejai ir gynei sita zmogu. https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:1077095134] Nezinau ko tigre uzsipuolei, keikt, izeidinet pradejai, tik sau situacija pabloginai, ji nieko deta. Sks pratesiamas spec adminas 5 dienom uz cheaterio isbaninima. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 29, 2020 tau buvo uzdeja bana menesiui, ji sutrumpinau iki 2d, vistiek, kad ir kvailai elgesi, uz kalbas stengiames neduot banu, zinoma, jeigu kartosis, bus prailginamas. Kolkas tiek is manes, sekmes. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites