.ro 6 Parašė Gruodžio 9, 2017 Sveiki, ar galima mutinti zmogu, del to, kad jis dainuoja? Jei taip, tai kiek? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Random 2 Parašė Gruodžio 9, 2017 Galima jeigu yra priestaraujanciu zmoniu, tai cia kaip ir trugdantys garsai Pirma karta: 30 min mute, Antra karta: 1 diena mute, Trečia karta: 1 savaitė mute. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Gruodžio 9, 2017 Prieš kalėdas galės visi pasireikšti dainavimu. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Gruodžio 9, 2017 (redaguota) 37 minutes ago, Tomas said: Prieš kalėdas galės visi pasireikšti dainavimu. eisim padainuot ;c Redaguota Gruodžio 9, 2017 ¡Cocumber 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kebabass 0 Parašė Gruodžio 9, 2017 As zaidziu ir man ner skirtumo nes kas mane uzknisa atsiprasant arba trugdo tai uzsimutinu ir viskas:) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Gruodžio 9, 2017 22 minutes ago, Kebabass said: As zaidziu ir man ner skirtumo nes kas mane uzknisa atsiprasant arba trugdo tai uzsimutinu ir viskas:) tai aisku tiesiog blokini ir nieko negirdi nei zodzio ir gerai nu daugelis apsimeta, kad nemoka ir verkia Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kebabass 0 Parašė Gruodžio 9, 2017 1 minute prieš, ¡Cocumber said: tai aisku tiesiog blokini ir nieko negirdi nei zodzio ir gerai nu daugelis apsimeta, kad nemoka ir verkia As ne is tu kurie blokina o jei ir pablokinu tai netycia Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
.ro 6 Parašė Gruodžio 9, 2017 Kebabai, kadangi aš adminas, tai man reikia juos mutinti dėl žaidimo gerovės. Tik, kad aš nežinojau ar tikrai reikia ir kiek. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kingspaw 205 Parašė Gruodžio 10, 2017 Manau pagrindinis klausimas šioje byloje yra ar žmogus dainuoja gražiai ir ar dainuoja kalėdines dainas. Nes jei taip, tai noriu sutikti tą žmogų ir pasiklausyti! 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
.ro 6 Parašė Gruodžio 10, 2017 Kingswap, nick storma, ear rape af, galėsiu pakviest kai ateis Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 10, 2017 Demo įrašykit, aš ir noriu pasiklausyti. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Memz 1 Parašė Gruodžio 10, 2017 Gal nereikia mutinti , jeigu dainuoja nebent yra daug nusiskundimu?? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kingspaw 205 Parašė Gruodžio 10, 2017 Svarbu nevartoja narkotikų. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites