Random 2 Parašė Lapkričio 25, 2017 Taigi siandien serveryje girdejau kaip 2 adminai sakes kad jei turi privilegijas (vip admin, sadmin) tau taisykle MIC-15 negalioja. Noreciau pasitikslinti ar taip tikrai yra taisyklese tokios lengvatos neradau. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Lapkričio 25, 2017 Taisyklės visiem vienodos. Jei to nėra nurodyta vadinasi kokių lengvatų jūs negaunate. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Lapkričio 25, 2017 nu pavydziui jei tavo balsas yra subrendes , tai man nemaiso bent ... 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Lapkričio 26, 2017 Sakyčiau jeigu kokie 5 žmonės serveryje ir jeigu niekam netrukdo tegul kalba, o taisyklės galioja visiems vipams, adminams ir t.t Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Lapkričio 26, 2017 Visiems taisyklės yra vienodos, nesvarbu ar vip, ar adminas. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Random 2 Parašė Lapkričio 26, 2017 Aciu, as ir norejau pasitikslinti nes jie teigia kad kazkuris priziuretojas sake kad lengvata duodama. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Nutsplice csgowobble.com 4 Parašė Lapkričio 26, 2017 Buvau pastebėjęs ir aš tai, kai adminas neturintis 15 metų, sakė jog gali kalbėti dėl privilegijų. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Lapkričio 26, 2017 Niekam lengvatos netaikomos, Vipas, Adminas ar SpecAdminas. Tema rakinama. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites