nigriV 23 Parašė Gruodžio 31, 2019 Vakar vakare buvau mentu niekas nesiskundė išjungiau serverį viskas normaliai dabar prisijungiu CT Bans is enforcing a ban on your Steam ID. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 31, 2019 41 minutes ago, Floppy said: Kokios firmos lempa? Kiek metru ar cm nuo kompiuterio ji yra padeta? Gali buti kad lempos ultravioletiniai spinduliai pasieke tavo kompiuterio korpusa ir uzblokavo tave. Pakonsoltuokime. 3 minutes ago, Floppy said: Tai va, pasidomejau cia biski, tai 2 iseitis tik yra: Pirma issuk lempute, tada nebekaitins, neskleis blogos energijos. Antra is lempos turi eiti toks laidas, tai jis turbut kazkur bus prijungtas, patarciau ta laida istraukti. Tikiuosi padejau, linkejimai is mares batalijono. gimme some of that shit that you've smoked! 6 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Toresitas 18 Parašė Gruodžio 31, 2019 1 hour ago, nigriV said: Vakar vakare buvau mentu niekas nesiskundė išjungiau serverį viskas normaliai dabar prisijungiu CT Bans is enforcing a ban on your Steam ID. Pagal nusiskundimus matau kad free killai(ne viena karta). Tai matyt uz tai irgavai metro 30cm lempa 🙂 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
nigriV 23 Parašė Gruodžio 31, 2019 3 minutes prieš, Toresitas said: Pagal nusiskundimus matau kad free killai(ne viena karta). Tai matyt uz tai irgavai metro 30cm lempa 🙂 Vakar padariau 0 freekill plius valare buvo daug adminu jie nieko nesakė Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
nigriV 23 Parašė Gruodžio 31, 2019 4 minutes prieš, Deficitas. said: banas nuo admino @Echo (rage) Bet kad aš nesu rageris nemano stilius raginti.... Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
nigriV 23 Parašė Gruodžio 31, 2019 8 minutes prieš, Deficitas. said: Turiu omeny, kad gavai Rage CTBAN, nes isejai is serverio pries tave nubaudziant, kreipkis pas Echo ir issiaiskink situacija Tai kad bsne nubaudė ir td i#ėjau Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cute2k 8 Parašė Sausio 2, 2020 Gal tau tiesiog nebuvo 15m., Freekillinai žmones arba tiesiog wardenu buvai ir nevedei dienos 😕 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites