Jump to content

Cute2k

Narys
  • Turinio skaičius

    8
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

-8

1 sekėjas

Apie Cute2k

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 10/11/2004

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cute2k

    FreeKill

    Pirmiausia, tu drastiškai pradėjai prašyti fd su visais keiksmažodiais. Antra tu lindai į mano kelia kur aš šaudžiau, tai pats kaltas.
  2. Cute2k

    Free mute

    Bet, kad kitas psichas rėkė tai px
  3. Cute2k

    Free mute

    Awp serveryje LUKENZSAS davė free mute už "įžeidinėjimus" kai nieko net neįžeidžiau. Tai buvo awp_lego2_snow mape.
  4. Cute2k

    Ban iš lempos

    Gal tau tiesiog nebuvo 15m., Freekillinai žmones arba tiesiog wardenu buvai ir nevedei dienos 😕
  5. Cute2k

    Random banas

    Jo, pritariu @Bhop pusei.
  6. Reikia visada į ,,Suggestions" rašyti į laukelį su įdomia idėja, o ne paskui rašyti ,,Aš čia nesamonę parašiau" tiesiog rašyk su konkrečiu klausimu - idėja.
  7. Reikia tiesiog turėti vieną iš JB Administratorių savo friend-liste ir visada jiems galėsi parašyti dėl hackerių.
  8. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. - Cute2k, 15 Metų, https://steamcommunity.com/id/cute2k 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? - Suprantu admino pareigas, tvarkingas žmogus, noriu, kad viskas būtų gerai (t.y. palaikyti tvarką), padedantis kitiems žaidėjams ir nekeliantis konfliktų serveryje tarp žaidėjų, ir svarbiausia esu aktyvus serveriuose, ir visada kai nėra aktyvių adminų serveryje (kai jie būna kituose geimuose ar pnš.), aš jiems visada perspėju apie hackinančius žmones, žaidžiu apie 3-5h. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? - Taip, esu buvęs VIMO serveryje adminu ir HnS serveryje (jis dabar yra išnykes 😞 ) 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? WarCrafto, nes jame daug ką išmanau, daugiausia laiko jame praleidžiu ir žaidžiu jau 2 metus WarCrafte. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - Padėdamas kurti, prisidėti į turnyrus fondu, gal ir pasiūlyti savo kelias įdėjas ir bandysiu kuo labiau palaikyti geresnę atmosferą 🙂 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo (Nick) - ne, manęs niekas nerekomendavo, pats savo noru.
×
×
  • Create New...