m1sc 37 Parašė Spalio 13, 2017 Nežinau prisijungi vakare viskas normaliai, tada iš oro prineria, adminą vaikas nusipirkęs, dėl kažko susireikšminęs ir pradeda ahujielint Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Spalio 14, 2017 Kol nepiktnaudžiauja privilegijom, neturiu priekaištų, galit pasižodžiaut, jeigu jum tai patinka Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Spalio 14, 2017 Manau, kad situacija vienapusiška nes adminas ,,stumia" , įžeidineja, o m1sc negalėtų apsiginti ir pasižodžiauti nes adminas jam galėtų deti gag/mute už įžeidinėjima ir keikimasi. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
m1sc 37 Parašė Spalio 14, 2017 Nu suprantat, man tai nėra labai didelio skirtumo, kad čia tipo kažką jis sako. Nu bet tada, kai aš kažką pasakau atgal, kodėl man mutą arba gagą duoda tai neįsivaizduoju:D Tiesiog mano nuomone būtų gerai padaryt, kad adminus gautų, bent jau tie, kurie turi 16metų Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Spalio 14, 2017 Jeigu jis stumia, tu atgal pradėjai stumt, ir tu gavai gag/mute, įkelk čia fotke, jis irgi gaus mute/gag. Sąžininga? Sąžininga. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Spalio 14, 2017 Kas iš to jeigu adminas gaus mute/gag ir atėjęs į serverį jį vėl nusiims? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Spalio 14, 2017 Spoiler Jeigu mute/gag uždeda už tave viršesnis jo nuimti negali. Sakykim jeigu dabar jis gautu mute nuo spec admino arba prižiūrėtojo tai adminas negalėtų jo nuimti. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
JustDomis 0 Parašė Spalio 14, 2017 as esu specadmin ir galiu pasakyt kad kai biski nesamones dariau serveryje iggnis (priziuretojas) uzdejo 500min muta ir pasake "jei nusiimsi nuimsiu spec admin"tai manau jis norejo pasakyti kad jei nusiimsiu pats (budamas specadmin)prarasiu privilegijes bet kita karta gaves muta nuo specadmin i see u pee (jis jau nebeturi specadmin)pajuokaudamas pabandziau sia komanda !sm_unmute ACETONAS 1400 (unmute komanda)ir buvau atmutintas bet as nenusiemiau sau mute nuo iggnis (priziuretojas) nes bijojau prarasti privilegijas tai manyciau reik yrodimu gaut kaip jis pats save atsimutina arba abjusina voice chata o chate galima nekreipt demesiu bet ir per voice chat galima uzsimutint per pati zaidima uz nusizengimus (kuriems eriks yrodimu) manau reik taikyt ir bausmes kokios taisykles tokios jas gali pakeisti tik viso serverio admin arba priziuretojai Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Spalio 16, 2017 On 2017-10-14 at 23:15, JustDomis said: as esu specadmin ir galiu pasakyt kad kai biski nesamones dariau serveryje iggnis (priziuretojas) uzdejo 500min muta ir pasake "jei nusiimsi nuimsiu spec admin"tai manau jis norejo pasakyti kad jei nusiimsiu pats (budamas specadmin)prarasiu privilegijes bet kita karta gaves muta nuo specadmin i see u pee (jis jau nebeturi specadmin)pajuokaudamas pabandziau sia komanda !sm_unmute ACETONAS 1400 (unmute komanda)ir buvau atmutintas bet as nenusiemiau sau mute nuo iggnis (priziuretojas) nes bijojau prarasti privilegijas tai manyciau reik yrodimu gaut kaip jis pats save atsimutina arba abjusina voice chata o chate galima nekreipt demesiu bet ir per voice chat galima uzsimutint per pati zaidima uz nusizengimus (kuriems eriks yrodimu) manau reik taikyt ir bausmes kokios taisykles tokios jas gali pakeisti tik viso serverio admin arba priziuretojai Jeigu turi priekaištų dėl manęs - išsakyk detaliau. Tau buvo pranešta jog neleisti jokių garsų, bet tau buvo nusispjaut, jeigu labai reikia, prie įrodymų galiu atkapstyti demo ;). Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites