Jump to content

Cham_as

Narys
  • Turinio skaičius

    17
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi Cham_as pranešimai

  1. Mačiau atbaninot kelias kolegas, tad norėjau pasiteirauti kaip dėl mano situacijos, ar būsiu atbanintas.
  2. Cham_as

    Zap banned

    Lygiai tas pats ir man buvo, tenka laukt.
  3. Cham_as

    ban'as (777)

    Visus tam paciame mapa banina, tai gali būt dėl to pačio.
  4. Cham_as

    Free ban?!? XD

    Taip pat tas pats, žadėjo. kad peržiūrės demo, tai turbūt ir tau teks luktelti.
  5. Taip, po prisijungimo supratau, kad tai buvo klaida. Antrą paskyrą esu susikūręs dėl CS:GO Operation Pass, su paskyrų keitimu nėra niekuo susiję.
  6. Taip, ankščiau buvau cheatinęs, bet tai buvo prieš 7 mėnėsius ir nuo tuo laiko, buvau prasivalęs kompiuterį (atkūręs į gamyklinius parametrus ne vieną kartą), bei cheatus jau seniai buvau išsitrynęs, tad nemanau, kad buvau išbanintas dėl šios priežąsties. Be to, po bano iš serverio gavimo buvau prisijungęs ir į kitus, gana populiarius, community serverius, kurie taip pat turi anti-cheat, bei žaidžiu faceit (6 levelio), tad po praeito vaco jokių cheat'ų, bei kitų papildomų programų, kurios yra susijusios su cheatinimu neturiu. Potriaukio cheatinti nėra ir be cheatų esu pražaidęs daugiau 700 h. Kaip ir minėjo Bullzai, anti-cheatas mane užbanino dėl AntiAim Fake Up/Down 90°, kuris kaip sakė SaVaS manoma, kad yra bugas, tad nemanau, kad yra priežastis prie šio bano daugiau prikišti cheatus, ar mane kaltinti, kad aš juos naudojų.
  7. Demo yra. Kaip minėjo demo bus peržiūrėta, ir pastebės, kad ne tik man taip atsitiko 🙂
  8. Cham_as

    Random banas

    Rašiau ne savo temoj, nes pamačiau, kad žmogui atsitiko ta pati problema.
  9. Cham_as

    Random banas

    Aš irgi manau, kad turėtumet peržvelgti demo (jei įmanoma 10-20 min prieš man gaunant baną) ir paspectatinti kitus žaidėjus, ypač "ups" ir jei neklystu "M5 5UKA"
  10. Cham_as

    Random banas

    Taip, jei reikia, dar kartą sakau, kad galiu pabandyt susisiekt su kitais žmonėm, kurie buvo apie tai man užsimine prieš man gaunant baną. Nesakiau nieko, nes jus jau buvote paminėjęs, apie ta AntiAim. Galvojau suprasit apie ką kalbu.
  11. Cham_as

    Random banas

    Man taip pat pasikartojo tikrai daugiau nei 7 kartus. Nebuvo ir man kituose serveriuose, žaidžiau apie 30-1h. Nei bano, nei žiūrėjimo į dangų nebuvo.
  12. Cham_as

    Random banas

    Taikiklio metymas į dangų.
  13. Cham_as

    Random banas

    Buvau aš parestartines cs, keleta minučiu viskas vyko sklandžiai, bet poto vėl prasidėjo. Kiek žinau, žaidėjams "ups" "DeezShadow" "♣ LagunaMatata ツ" buvo lygiai tas pats su žiūrėjimu į dangų, bet bano negavo. Bano negavimo priežastis gali būti, kad jiem tai buvo tik kelis kartus.
  14. Cham_as

    Random banas

    Jus buvote pats paminejas ir as pranesiau, kad ne man vienam tai buvo atsitike. Įvykimo priežasties nežinojau, tad negalėjau pasakyt dėl ko man tai įvyko. Taip pat buvau nuėjas į kitus serverius, kuriuose šitos problemos neiškilo.
  15. Cham_as

    Random banas

    Ta pati problema. Taipogi buvo šis bugas ir po kelių minučių buvau išbanintas anticheato.
  16. Kiek žinau, šis AntiAim Fake Up/Down 90° pasireiškė ne man vienam, jei galėtumete peržiūrėti demo, pamatytumet kad keliems žaidėjams tai įvyko. Nemanau, kad tai susiję su mano kompiuteriu ar programomis. Jeigu reikia galiu pabandyt susisiek su tais žaidėjais, kuriems tai įvyko.
  17. • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/id/Cham_as/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Šiandien apie 18:50 Deagle7k Deagle only server. • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Tai nebuvo adminas, gavus baną buvo išmesta lentelė dėl Anti-Cheat. • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Žaidžiau, kalbėjau su draugais iš to pačio serverio. Staiga buvau išmestas ir nebegalėjau prisijungt. Manau, kad tai buvo bugas.ĮRODYMAI:
×
×
  • Create New...