Jump to content

Atsui

Narys
  • Turinio skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie Atsui

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

841 profilio peržiūros
  1. Atsui

    ban...

    Kokios jūsų ausinės tada vyrai, jei žiūrint neįmanoma išgirsti kai kažkas sutrepsi kitam gale kai prie pat šaudo :Dbet okay
  2. Atsui

    ban...

    Supratau, jei sugebi girdėti priešus kurie eina su ctrl arba shiftu, ir juos nuvesti per sienas tada visaks okay.
  3. Atsui

    ban...

    O per sienas vedžioti priešus irgi kiečiau atrodo?
  4. Atsui

    ban...

    Viskas skamba, kaip ir logiškai, bet tu lysdavai šaudamas į priešą kur nežinodavai ar jisai ten yra, ir iškart bėgdavai net jo nematęs, kaip tu žinojai ar ten buvo kažkas ar nebuvo, kad bėgai? Kitas dalykas, tu net nelysdavai ir nešausavai pirmo šūvio taip vengdamas kontakto ir pabegdamas iš priešo holdinamų zonų į ten kur jie nežiūri.
  5. Atsui

    ban...

    Iškart ateinu, žmogus rašė discord pm, kad jau antrą kart gauną ban'ą servery už WH arba AIM tiksliai sako nepamena. "" Stebėjau gal bendrai sudėjus apie 7-15minučių šį žaidėją, pakaitomis su kitais žaidėjais kuriuos turėjau steam drauguos, tam, kad nebandytų slėpti (spec. adminai negali pasislėpt kaip speciną žmogų, bandėm sukelt naturalų spectate, lyg afk po mirties). Žmogus labai keistai vedžiojo per sienas žmonės, prefirino nelabai obvious spotus, aplamai keistai žaidė, o ypač kai specinau sedėdavo afk ir/arba vengdavo kontakto su priešu, pastebėjus ilgiau ryškiai vesadvo žmones per sienas.
  6. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. あつい. 21. https://steamcommunity.com/id/aatsui/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju arba pagalba? Esu sveikatos mokslų studentas prie to pačio tarnauju ir lietuvos kariuomenėj, kompetetingas ir žiūrintis į taisykles atidžiai vaikinukas, dažnai mėgstų pajuokauti ir smagiai praleisti laiką. Pagrindinė priežastis, kodėl norėčiau tapti prižiūrėtoju/pagalba , tam kad palaikyti servery tvarką kuriame ir taip trūksta administracijos, kiek žaidžiu - nesutinku kompetetingos adminsitracijos kuri atliktų savo darbą, tenka pastoviai rašyt į discord'ą ir kviestis, kad ateitų ir padarytų tvarką kompetetingas asmuo. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Jei cs 1,6 mIRC ir samp skaitosi, tai taip tada esu buvęs mIRC kanalo adminas (specas-cs), bei sampe lmg. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju/Pagalba norėtumėte tapti? Norėčiau tapti public serverio (detaliau 1v1 serverio) prižiūrėtoju/pagalba. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Padėčiau spręsti esamas ir naujai iškilusias problemas tarp serverio žaidėjų ar komandos. Būtų šaunų suorganizuoti eventą su prizais (1v1,3v3,5v5 gth). 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Ne, jokių rekomendacijų neturiu iš štabo. Nebent kažkuris atsiras, kuris žaidė ar bendravo su manim :).
×
×
  • Create New...